Rali_hr написа:Гледате ли, момичета? Толкова се вълнувам за финала довечера! Да си призная, и тримата ги харесвам, но най-много харесвам Роси! Тя не е натрапчива, но през цялото време доказа, че умее да готви и да изненадва с уменията си. Невзрачно сякаш мина, от самото начало много я харесвам. Стискам й палци довечера, макар че според мен Димитър ще е победителя. Божана няма да може да го преглътне, ако някой друг се справи по-добре от нея. Снощи направо изпадна в криза, ръцете й трепереха за това, че се е провалила на първото готвене. Доста се надува, но всъщност се срина, според мен тя самата си мисли, че е най-добра и вярва, че просто останалите не са достойни и вчера много се изненада, когато не беше тя дъ бест.
Кой подкрепяте за довечера? :)
Nia написа:Здравейте,
определено първата рокля е най-впечатляваща. Има интересни шарки, които биха стояли добре на слаба фигура. Черната с качулката може да я вземете, ако се търси по-класическо усещане. Третата, бялата, не я препоръчвам, на много малко женски тела би стояла добре, аз не бих я носила. Споделям личен опит - ако искам да изпробвам нещо без финансови загуби отивам в магазин втора употреба, пазарувам 2-3 неща за 2 лв, и ако не ми харесат ги хвърлям.
Поздрави
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта