Шоубизнес, звезди, светски живот - в България и по света

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Вашите любими цитати ...

Мнениеот sad » 01 Мар 2018, 17:21

"Почива тук низвергнат Бог,
провалът беше лесен -
сградихме му пиедестал -
висок,
но твърде тесен."
Аватар
sad

Мнениеот orck » 01 Мар 2018, 17:34

"Пожелаваш ми добро утро или намекваш, че и да искам, и да не искам, утрото ще е добро; или пък, че в такова утро човек трябва да бъде добър?"
Find a woman with a brain... They all have vaginas.
Аватар
orck

Мнениеот Малката Сладката » 01 Мар 2018, 17:45

"В един ненормален свят ненормалните са най-нормални", Акира Куросава
Малката Сладката

Мнениеот Ваня Стойчева » 02 Мар 2018, 15:49

Drama_Queen написа:"Ходиш с бившия ми? Еми, супер. Сега ям сандвич, да ти дам трохите ли? хахаххах!" :+1:

Това е толкова жалко (но не съжалително жалко, а низко и гнусно жалко), от кой е? От някя като Кобилкина ли?
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот John Doe » 02 Мар 2018, 16:24

Всички твой въпрос има отговор, ако това искаш. Но веднъж научил отговорът, никога няма да можеш да го забравиш.

Нищо не може да продължава безкрайно.

Обичам те, защото си красива, или си красива, защото те обичам?

Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите.

Всеки може да е съпричастен със страданията на приятел, но е необходима много фина душа, за да си съпричастен и с успехите му.

В усмихнатото лице никой не се прицелва.

По-добре да бъдеш враг на добър човек, отколкото приятел на лош.

Човек трябва да носи хаос в душата си, за да може да роди танцуваща звезда.
Аватар
John Doe

Мнениеот Тъжна Луна » 07 Мар 2018, 14:31

Ваня Стойчева написа:
Drama_Queen написа:"Ходиш с бившия ми? Еми, супер. Сега ям сандвич, да ти дам трохите ли? хахаххах!" :+1:

Това е толкова жалко (но не съжалително жалко, а низко и гнусно жалко), от кой е? От някя като Кобилкина ли?

.. от "Дневниците на една КифлЪ вероятно"
Аватар
Тъжна Луна

Харесвате ли Димитър Ковачев-Фънки?

Мнениеот Локумът » 13 Мар 2018, 15:48

Вчера за първи път от няколко години реших да гледам Като две капки вода. Доста се посмях на имитациите на участниците, някои, разбира се, бяха по-добри, други по-лоши, обаче нямаше как да не ми направи впечатление арогантното и противно отношение на г-н Фънки. :mrgreen:
Особено, когато се коментираше умопомрачителния хит КЕКС
Не че съм фен на произведението, обаче си мисля, че никой не заслужава да получава такова пренебрежително и унизително отношение от който и да е било... а дебелия Фънки реши да се покаже колко по-велик е.. макар че, не го знам какви групи води, ама не съм чул в последно време да е направил кой знае кво, освен да лае по реалити предавания и да се излага по други такива. :chopwood:
Има ли фенове дебелака с тениските?
Аватар
Локумът

Re: Харесвате ли Димитър Ковачев-Фънки?

Мнениеот orck » 13 Мар 2018, 16:00

има фенове....на тениските.
Тоз човек е толкова краен, че мина отдавна всички граници и откри нови хоризонти в тва да е противен.
Седя и си мисля, един истински мъж ще пада ли толкова ниско, позволявайки си да определя и унижава околните....после се сещам че ставаше дума за човек, който години наред тормози емоционално всички, които не харесва и спирам да се чудя.
Find a woman with a brain... They all have vaginas.
Аватар
orck

Мнениеот Локумът » 13 Мар 2018, 16:08

Не ми е ясно, след като е толкова нехаресван, защо продължават от шоуто да го навират, вярно прави скандал, но хората не държат да гледат само тва, може и по-интелигентно да се представи предаването. А и определено в Капките не Фънки прави предаването, а водещите, така че неготово гнусно участие няма да е загуба,а ко се прекрати
Аватар
Локумът

Мнениеот vanusha » 13 Мар 2018, 20:01

Имаше моменти, в които ми харесваше, че не спестяваше критиката на хората, но държанието му е по-скоро просташко, отколкото критично. Надявам се да не е сценарий и да бъде смъмрен.
vanusha

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси