Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
16 Мар 2018, 11:17
buba_18 написа:Безцеремонно държание във всеки един от сезоните на Капките, както и във Вип Брадър. Ужасна лигня е, тотален комплексар. За мен той не е никаква звезда, а поредната изкуствено създадена знаменитост.
Много добре го каза, може даима музикални изяви (които не знам колко са добри), може да има някакво си там продуцентско студио ли де да го знам, но да се превърне в личност,която всички познаваме, беше изкуствено създадена, правилно! Още от Мюзик айдъл, където унижава всички момичета страшно много. МНого грозна картинка!
16 Мар 2018, 16:54
Тоя е пълен инфантилен смешник. Да си свири там на китарата и да не се обажда.. ама хранъта плайла борбъта :) Докато го търсят и му плащат ще се налага и да го засичаме из телеканалите..
22 Мар 2018, 09:46
Аз ОБОЖАВАМ Мерил Стрийп. За мен тя е истинско олицетворение на истинска жена, майка и актриса. Човек с главно "Ч". Именно и нейните цитати обожавам.
Далеч не винаги съм щастлива, просто пред публиката и пред журналистите винаги изглеждам щастлива. Но аз бивам и ужасно ядосана - попитайте мъжът ми. Аз съм любознателна, а в това е същността на актьорството.
Много по-приятно е тогава, когато хората ти казват, че в живота ти изглеждаш по-добре, отколкото на кино, а не обратното.
Трябва да приемете остаряването. Животът е скъпоценен и когато сте загубили много хора, тогава осъзнавате, че всеки ден е подарък. Винаги си спомням думите на Катрин Деньов: "На определена възраст жената трябва да избира – или лицето, или фигурата“. Избрах лицето. А останалото… Седя върху останалата част.
Да слушаш – това е всичко. Да слушаш – това е цялата тайна. Преди и по време на работа, с децата си, със съпруга си, с майка си, с баща си… Това е всичко, защото така можеш да научиш всичко! Всичко, което ни прави щастливи, е много просто: любовта, сексът, храната. Всичко останало - властта, влиянието, силата - всички тези неща могат да вземат превес над това, което наистина си струва в живота. Но докато имаме какво да ядем и покрив над главата си, докато жизнените ни нужди са задоволени, това, което ни прави най-щастливи, е много просто.
Да платя две хиляди евро за една чанта? По-добре да си нося козметиката в зъбите.
27 Апр 2018, 16:33
Кой не би работил на такова място, креативната обстановка е много важна, да можеш да си вземеш лаптопа, да се преместиш , да седнеш на някой диван и да дигнеш краката. А не постоянно да си забит на едно бюро и цял ден да усещаш как ти оттичат краката от обездвижване.
02 Май 2018, 19:07
Kaya написа:Кой не би работил на такова място, креативната обстановка е много важна, да можеш да си вземеш лаптопа, да се преместиш , да седнеш на някой диван и да дигнеш краката. А не постоянно да си забит на едно бюро и цял ден да усещаш как ти оттичат краката от обездвижване.
Напълно подкрепям мнението!
09 Май 2018, 09:32
Не знам дали сте слушали песента, с която България се представя тази година на Евровизия, но аз лично съм изненадана. Нито песента, като такава напомня за нещо България, нито дори "българите" не мисля, че са българи.
Явно са ги избрали, за да имаме по-интернационални представители, което е много важно, за да се покаже един вид равенство.
Представям ви песента, кажете какво мислите?
http://www.youtube.com/watch?v=ajOe6ZmHq-0
09 Май 2018, 15:31
Когато слушам тази песен си представям повръщащо човече. Ами не ме грабва и това е. Не че е задължително де. Не че има някаква формула каква трябва да е песента за този конкурс. Според мен целта на една песен е да е добро съчетание на текст, музика, хубав и докосващ сърцето глас. Останалото са някакви простотии наложени от някой някъде си, който се чувствал дискриминиран.
09 Май 2018, 15:34
Наистина по-разчупаната визия е много важна, защото дава възможност на хората да се покажат като либерални и толерантни, затова смятам, че са избрали негри (дори не се сещам за тези негърски певци в България?!). Може би са някакъв проект на Жана и са нейни приятели кой знае от къде... малко кофти избор! Песента определено не е кой знае колко добра, миналогодишната беше страхотна, заслужено бяхме на толкова предна позиция.
09 Май 2018, 15:55
S_Milenska написа:Наистина по-разчупаната визия е много важна, защото дава възможност на хората да се покажат като либерални и толерантни, затова смятам, че са избрали негри (дори не се сещам за тези негърски певци в България?!). Може би са някакъв проект на Жана и са нейни приятели кой знае от къде... малко кофти избор! Песента определено не е кой знае колко добра, миналогодишната беше страхотна, заслужено бяхме на толкова предна позиция.
аз се учудвам, че тази песен е отишла на финал. Значи все някой ще е гласувал за нея. Кристиян Костов и аз го харесвах, макар да ми е твърде дечко и такъв един слаботелесен, но си е безспорен талант малкия.
09 Май 2018, 17:13
И мен не ме грабва хич. Тази година сме се преориентирали към политиката на формата ми се струва. Явно се търси дълбок смисъл - нещо като обединение на различия иили равенство!