Шоубизнес, звезди, светски живот - в България и по света

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Уникалните офиси на Google и Youtube

Мнениеот Paladin » 08 Фев 2018, 12:59

Хората стимулират креативността, която е много важна. Работил съм на места, където сме били по 20 човека в стая, с по 10 см помежду си и са ни казвали, че тук място за креативност няма,... а все пак работиш в ит сектора. :) Фирмата не просъществува дълго с това говорене.. беше бая притеснило хората, които работят там, всички се махнахме. Сега работя в бизнес парка и нещата са мноого по-различни, излизам си навън, ходя да се разходя, бачкам си от където искам. Работя повече, имам по-добри идеи и изкарвам повече пари и ми е по-кеф. ;)
Paladin

Re: Уникалните офиси на Google и Youtube

Мнениеот Malina » 09 Фев 2018, 14:39

В повечето места,където се работи и се търси интелектуален труд е важно да се измислят нови и иновативни начини за представяне на удоволствиеята ;)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Смъртта на Сталин/The Death Of Stalin - много интересна черна комедия за хора без предразсъдъци

Мнениеот CinemaFreak » 26 Фев 2018, 10:42

С интерес изгледах "Смъртта на Сталин/The Death Of Stalin ", който предизвиква жестоки спорове навсякъде в интернет. Причината - американци правят филм за смъртта на Сталин, при това така я овкусяват с черен и горчив хумор, че всичко изглежда почти сюрреалистично.
Филмът е 2 часа, но за момент не загубих фокуса си на внимание, някъде се посмях, някъде се стреснах, че може би е било наистина така зле.
Звездният състав е налице: Стийв Бушеми, Саймън Ръсел Бийл, Пади Консидайн, Рупърт Френд, Джейсън Айзъкс, Олга Куриленко, Майкъл Пейлин, Андреа Райзбъро, Джефри Тамбър, Дърмът Краули, Джералд Лепковски, Ейдриън Маклафлин.
Бил забранен в Русия, което е добра атестация :) интернет троловете са полудели, което също ме нахъса да го изгледам още един път. За какво става дума ли - за хаосът около смъртта на Сталин, живият бог на СССР. И разбрах откъде са се появили шарените ризи на Хрушчов :)
CinemaFreak

Re: Смъртта на Сталин/The Death Of Stalin - много интересна черна комедия за хора без предразсъдъци

Мнениеот Viktoriya11 » 26 Фев 2018, 11:52

Не съм го гледала, но звучи много интересно. Баща ми е луд фен на другаря Сталин, ще му го препоръчам. Нормално е по-възрастните хора по-трудно да приемат някои неща от миналото. :)
Viktoriya11

Re: Смъртта на Сталин/The Death Of Stalin - много интересна черна комедия за хора без предразсъдъци

Мнениеот Adhoc » 26 Фев 2018, 14:08

Филмът е гавра с историята на Русия. С право е забранен.
Adhoc

Re: Вашите любими цитати ...

Мнениеот Konstantin » 01 Мар 2018, 14:08

"Стъпалата на Ноа не докосват земята, когато провесва крака от ръба
на пейката, но главата му достига космоса, защото още не е живял толкова дълго, че да позволи на хората да закотвят мислите му за земята." Цитатът е от повестта "И всяка сутрин пътят към дома става все по-дълъг" на Фредерик Бакман
Konstantin

Мнениеот Ninna » 01 Мар 2018, 14:10

Предлагам ви цитат от мое любимо стихотворение:
"Сърцето ми събрано на юмрук полека се отпуска в твойте пръсти. Да, ти си тук! Усещам, че си тук по утрото, което пак възкръсва" / Дамян Дамянов
Ninna

Мнениеот Тъжна Луна » 01 Мар 2018, 14:12

"Любов, любов - варен картоф! Лапнеш го, а той - суров!"
Аватар
Тъжна Луна

Мнениеот Katerina Koleva » 01 Мар 2018, 14:18

сега открих тази тема, поздравявам ви за нея, обожавам да чета цитати, много често започвам да чета книга, защото цитат от нея ми е харесал! случвало ви се е и на вас?
Скоро попаднах на това и се влюбих в него, дано да ви хареса:
"Умолявам те, бъди търпелив с всичко, което още няма отговор в сърцето ти, и се постарай да обичаш самите въпроси, сякаш са заключени стаи или книги, написани на много чужд език. Не търси отговорите, които може и да не получиш сега, защото няма да си в състояние да ги изживееш. А най-важното е да изживяваш всичко. Сега изживявай въпросите. А после, някой ден в бъдещето, малко по малко, без да забележиш, може би ще доживееш и до отговора.” Райнер Мария Рилке, „Писма до един млад поет”
Katerina Koleva

Мнениеот Drama_Queen » 01 Мар 2018, 14:36

"Ходиш с бившия ми? Еми, супер. Сега ям сандвич, да ти дам трохите ли? хахаххах!" :+1:
Аватар
Drama_Queen

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси