Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
30 Май 2017, 12:54
И аз съм почитател на предаването, гледаме го. Довечера ще стискам палци на Божана, да се надяваме, че тя ще спечели.
30 Май 2017, 13:58
Rali_hr написа:Гледате ли, момичета? Толкова се вълнувам за финала довечера! Да си призная, и тримата ги харесвам, но най-много харесвам Роси! Тя не е натрапчива, но през цялото време доказа, че умее да готви и да изненадва с уменията си. Невзрачно сякаш мина, от самото начало много я харесвам. Стискам й палци довечера, макар че според мен Димитър ще е победителя. Божана няма да може да го преглътне, ако някой друг се справи по-добре от нея. Снощи направо изпадна в криза, ръцете й трепереха за това, че се е провалила на първото готвене. Доста се надува, но всъщност се срина, според мен тя самата си мисли, че е най-добра и вярва, че просто останалите не са достойни и вчера много се изненада, когато не беше тя дъ бест.
Кой подкрепяте за довечера? :)
Гледаме, гледаме :)
Дамите са ми любимки, Роси е страхотна, но аз продължавам да подкрепям Божана. Слабост ми е това момиче с всичките си слабости :) Не мисля, че се надува, тя Е това, което Е. Наистина е най-добрата. Да, изпадна в криза, но не се срина, напротив - показа отново колко добре се справя, когато е в състояние на извънмерен стрес. Тя просто има друга нагласа - сама го каза, че просто иска да готви всеки път по-добре от предишния. И когато не и се получи, се ядосва, стресира, но не изпада в паника, а точно тогава прави своите чудеса. Ще я видим довечера, много съм любопитна :)
30 Май 2017, 14:01
Съмнявам се, че довечера Димитър ще спечели. По тези формати винаги се редуват - мъж и жена победител. Миналата година беше жена, тази година единствения мъж е Димитър. Не само в този формат, във всички реалити формати е така, ще видим, дано да ни изненадат.
30 Май 2017, 15:48
Довечера ще стискам палци на Роси, харесва ми, че готви изключително здравословно има много сериозно отношение към храната, винаги готви и от нея струи положителна енергия, което е много важно за вкуса. Пък и е супер мацка.
03 Окт 2017, 10:46
Знаят как да насърчат творческата мисъл, не става с подредени бюра, за да работи мозъка на някой, трябва да му е конфортно.
03 Окт 2017, 14:20
Бих се радвала, ако работя в такъв офис. Понякога човек има нужда да се усамоти, но няма тази възможност, когато е на работа сред колегите си. А малко тишина, откъсване от това бюро и подобни неща се отразяват много добре, дории да е с лаптоп в ръка. Трябва да мислят повече фирми за това, как да направят средата по-приятна за хората, които работят там. Вместо да се наемат постоянно нови хора, може да се заложи на малко качествени кадри, в приятна обстановка, които да работят повече.
04 Окт 2017, 11:19
Само човк да напише в гугъл гугъл офис и му става лошо. При нас офисите са натикани едно до друго , без грам индивидуалност, а ако си създадеш такава ти казват, че е прекалено и че не прилича на работно място.
16 Яну 2018, 13:29
Здравейте,
определено първата рокля е най-впечатляваща. Има интересни шарки, които биха стояли добре на слаба фигура. Черната с качулката може да я вземете, ако се търси по-класическо усещане. Третата, бялата, не я препоръчвам, на много малко женски тела би стояла добре, аз не бих я носила. Споделям личен опит - ако искам да изпробвам нещо без финансови загуби отивам в магазин втора употреба, пазарувам 2-3 неща за 2 лв, и ако не ми харесат ги хвърлям.
Поздрави
16 Яну 2018, 20:00
Nia написа:Здравейте,
определено първата рокля е най-впечатляваща. Има интересни шарки, които биха стояли добре на слаба фигура. Черната с качулката може да я вземете, ако се търси по-класическо усещане. Третата, бялата, не я препоръчвам, на много малко женски тела би стояла добре, аз не бих я носила. Споделям личен опит - ако искам да изпробвам нещо без финансови загуби отивам в магазин втора употреба, пазарувам 2-3 неща за 2 лв, и ако не ми харесат ги хвърлям.
Поздрави
По-скоро въпросът тук е как би стояла роклята на мъж.