Първи и единствен - без секс до брака!

Re: Връзка без секс – връзка ли е?

Мнениеот silver933 » 06 Мар 2017, 16:04

Само не ми е ясно, защо постоянно на жените им се случва да не искат секс? Все се намират някакви оправдания защо да не се прави..., после семеен живот, народят ли се едно две деца и край вече може и да не се прави секс следващата една две, пет години... и жената ще е окей с това.
Аватар
silver933

Re: Първи и единствен - без секс до брака!

Мнениеот Ваня Стойчева » 29 Мар 2017, 10:33

Става ли въпрос за странности и извратени един вид истории, всичко може да бъде разбрано. Аз обаче продължавам да не виждам нищо лошо в това, да се пази човек до брака, така ако е решил. В повечето случаи хората се напасват и нещата се получават, в началото си неопитен, после обаче работите се получават и това е.
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Локумът » 29 Мар 2017, 11:47

Все пак друго е - ръка да пипне, око да види, както се казва. Трябва да се направят няколко опита преди голямата сватба, може пък наистина да не си паснете, може да се окаже, че единия е хардрок изпълнител, а другия обича нежните ласки.
Аватар
Локумът

Re: Връзката от разстояние - мъчение или стимул?

Мнениеот krasi_more » 13 Апр 2017, 09:57

При нас стана атака, че мъжът ми замина преди седмица и половина, засега се справяме, липсва ми много. Когато се налага - се налага и толкова, стискаме зъби и чакаме да продължим напраед.
krasi_more

Мнениеот Stark » 27 Апр 2017, 15:24

Не знам как успяват хората по такъв начин да съхранят връзката си, като се разделят за няколко години..
Аватар
Stark

Мнениеот Lisica » 12 Май 2017, 14:19

Локумът написа:Все пак друго е - ръка да пипне, око да види, както се казва. Трябва да се направят няколко опита преди голямата сватба, може пък наистина да не си паснете, може да се окаже, че единия е хардрок изпълнител, а другия обича нежните ласки.

И това го има, но не се ли предполага, че след като и другия се е пазил, надали е толкова извратен, че да има на дневен ред такива притеснения... :roll:
Аватар
Lisica

Мнениеот Malina » 12 Май 2017, 16:27

на мен ми се струва толкова романтично, не бих мислила, дали е някакъв убиец, извратеняк, или брутален в секса, ще си го представям много романтично и розово. :heartbeating:
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Stark » 16 Май 2017, 15:18

Романтично е, да се пазиш за човека, с който искаш да прекараш живота си. Не бих осъждала никой за това решение, независимо дали е мъж или жена.
Аватар
Stark

Мнениеот rabotnata pchela » 18 Май 2017, 18:44

Успява се и не е толкова трудно, зависи как го приема човек, ако си следва ежедневието, не мисли глупости и не оревава света, всичко се нарежда. Като се замислите, дори и да сме с човека си в един град, има дни, вкоито не се виждаме, не се чуваме, или работим до късно и почти нмаме истинска връзка. Така се чувстваме длъжни да се чуем, да се питаме как сме, да си разговорим нещо. :) Свиква се с всичко, ное много важна нагласата, ако мислиш, че няма да се получи, то не се получава, много ясно.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Monika_Spasova » 21 Май 2017, 09:35

Stark написа:Романтично е, да се пазиш за човека, с който искаш да прекараш живота си. Не бих осъждала никой за това решение, независимо дали е мъж или жена.

Да и аз мисля, че човек, който се е пазил 20-30 години до брака си, не може да бъде извратеняк. А и вярвам, че такива жени се женят и за такива мъже. Мои познати бяха и двамата девствени на брака си!
Аватар
Monika_Spasova

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски