Първи и единствен - без секс до брака!

Re: Първи и единствен - без секс до брака!

Мнениеот Monika_Spasova » 24 Фев 2018, 13:20

Frac написа:Абе хора, в кой век живеете? Или вие сте от по-модерните - директно със секс кукли, че да не се брои за изневяра, а пък да си разбрал за какво иде реч? Не казвам, че трябва да минеш през 20 мъже, но много моля, а и в днешно време се съмнявам да попаднете на такъв индивид (да е склонен на подобно нещо).

Аз имам такива познати, по религиозни причини, разбира се. Но и не го намирам за лошо, нито да пробваш преди брака, нито да не го правиш. Въпрос на личен избор, не мога да убеждавам някой да прави секс, защото на мен ми харесва, или обратното.
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот sad » 26 Фев 2018, 11:42

:ugeek:
С времето започнах да въсприемам наличието на здрав и непокътнат химен като наличие на хипертрофираща трета сливица - неприятно и напълно излишно.
В зряла възраст девствеността може да достави само псевдоморална ценност на носителите си (и това със силни съмнения). Нищо против културната особеност на религията, но това да пазиш една част от тялото си и да се оказваш от някакво удоволствие само защото е "скверно" мога да отчета единствено като отказ да опознаеш собствения си организъм.
Аватар
sad

Мнениеот Frac » 09 Мар 2018, 18:19

Бих разбрала нещо подобно само по здравословни причини да има ограничения или някаква забрана за определен период, пък било то и няколко години. Не, че добре, не го пожелавам на никой. НО по религиозни причини не го разбирам.
Аватар
Frac

Мнениеот skyfly » 11 Мар 2018, 10:52

Научила съм се да не съдя хората за решенията им, всеки има право да решава каквото си поиска, стига това да няма отношение към други хора и да не ги наранява. дали някой ще реши да не прави секс с негов личен избор, който аз не мога да определя като неправилен и грешен. Но не приемам да си пазиш девствеността и да раздаваш и получаваш орална любов, или да практикуваш анален секс. За мен девствеността не е в определена част на тялото, а в моралните ценности най-вече.
Аватар
skyfly

Re: Връзка без секс – връзка ли е?

Мнениеот Dust » 07 Дек 2018, 15:59

Ако е период, който отминава, си е връзка и то много силна. Щом оцелява след нещо такова. А и за всеки човек секса е различно важен. Някои не могат повече от 2-3 дни без секс, други пък държат на различни неща и могат да издържат и повече. Всеки се знае най-добре :grin:
Dust

Re: Връзката от разстояние - мъчение или стимул?

Мнениеот Ванила » 07 Мар 2019, 13:25

Аз не съм имала връзка от разстояние, но най-добрата ми приятелка така пропиля няколко години. Казвам "пропиля", защото накрая се разделиха. Никой от тях не беше готов да направи компромис и да се премести в града на другия. И това, съвсем естествено, беше края.
За мен една връзка може да е от разстояние само известно време, после е добре да се съберат партньорите.
Ванила

Мнениеот Ivi&Sasho » 18 Мар 2019, 11:34

Имала съм такава връзка и беше много, много трудно. Може би завиди и от хората. За нас беше наистина трудно. Накрая се разделихме. Когато се видехме, ни трябваха часове, докато свикнем, че сме заедно, и на другия ден пак всеки хващаше пътя. Не е за всеки това, определено. Ако е ограничено във времето, поради някакъв ангажимент, ок, но ако е по принцип така - трудна работа.
Ivi&Sasho

Мнениеот Вики{} » 28 Мар 2019, 13:51

Зависи от силата на чувствата. Ако става дума за 20-годишни младежи, такава връзка няма да се получи. Но в друга възраст, с други приоритети, не виждам защо да не издържи и оцелее.
Аватар
Вики{}

Мнениеот Dalia » 28 Мар 2019, 17:21

Може и да може, може и да не може. Много зависи от хората, които са в тази връзка. Искат ли те да бъдат заедно или им харесва да се обичат от далече. Аз има приятелка, която вее 10 години живее така и казва, че е много щастлива. Мъжът ѝ вече, защото в началото бяха само гаджета, живее в Лондон, а тя тук с детето им и така... От отпуска на отпуска..., иначе скайпове, телефони и всеки сам за себе си. Аз лично не бих издържала в такава връзка, да няма с кой да се скараш, на кой да пожелаеш лека нощ и добро утро, реално, не на някаква машина. Не е за всеки... Но пък може и да се свиква, знам ли...
Dalia

Мнениеот Роуз » 01 Апр 2019, 10:50

Имала съм връзка с човек от друга държава дори. Всеки сам прави своите избори и решава дали да се впусне в подобна връзка. В крайна сметка, и нашата не продължи, но причините бяха други.
Роуз

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски