Mon_ton написа:Знам, че закуската е много важна за засилването на метаболизма.
Не знам колко е полезна, но аз като закусвам и после целия ден мога да изям света!
Mon_ton написа:Знам, че закуската е много важна за засилването на метаболизма.
Но пък в много случаи точно тези резки диети помагат да се свалят някои упорити килограми. Но наистина не ги подкрепям.Pipilota написа:Бързото отслабване наистина е една от основните грешки, които се допускат, когато става въпрос за отслабване. Има случаи, при които можем да си докараме анорексия и булемия. Това далеч не са болести на слабите хора, а по-скоро на по-пълничките, които се стремят да отслабнат с цената на всичко.
Anka написа:Mon_ton написа:Знам, че закуската е много важна за засилването на метаболизма.
Не знам колко е полезна, но аз като закусвам и после целия ден мога да изям света!
Lisica написа:Anka написа:Mon_ton написа:Знам, че закуската е много важна за засилването на метаболизма. :)
Ами ще трябва да свикнеш малко по малко да закусваш и да регулираш апетита си :)
Snejna написа:Знаете ли какво чух, че от диетите с бърз и рязък ефект могат да увиснат бъбреците, които по принцип били обградени от мастна тъкън. И това не бил рядко срещан проблем отгоре на всичкото!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта