Сега чета Физика на тъгата на Георги Господинов- много специфична книга, странен сюжет, но трябва да се прочете:)
След това ме чака Любов на Елиф Шафак- бе чета често, но когато си открадна малко време за книга на пейка на слънце е много приятно...
La_bomba написа:Много неуместно сравнение, все едно да сравняваш вратна пържола с пилешки краката... Това е една глупав и неуместен начин за сравнение на несравнимото. Няма правило, според което може да не може да слушаш чалга и да четеш книги... :)
Magdalena_Nai написа:Сега чета Физика на тъгата на Георги Господинов- много специфична книга, странен сюжет, но трябва да се прочете:)
След това ме чака Любов на Елиф Шафак- бе чета често, но когато си открадна малко време за книга на пейка на слънце е много приятно...
gabinka_80 написа:В момента чета "Как да оцелееш като родител"
Много хубава книга, имам някои забележки, нека историята да е само забавна или само сериозна, не на едната страница се смееш, на другата плачеш.
Elica написа:Започнах Игра на тронове, не бях чела книгата. Сега очаквам да получа втората книга, нямам търпение. Добре се разказва и е много по-подробна от филма, препоръчвам.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта