Първи и единствен - без секс до брака!

Re: Връзката от разстояние - мъчение или стимул?

Мнениеот Lili_pili » 26 Май 2017, 12:03

Не знам как успяват някои хора да живеят и да поддържат връзка от разстояние, или трябва отдавнаа да са във връзка, за да успеят да я съхранят или.. нямам идея каква е другата възможност. :roll:
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот Elica » 26 Май 2017, 15:05

Lili_pili написа:Не знам как успяват някои хора да живеят и да поддържат връзка от разстояние, или трябва отдавнаа да са във връзка, за да успеят да я съхранят или.. нямам идея каква е другата възможност. :roll:

Успява се със силните връзки и с годините, със сериозността на хората. За някои не е проблем, дори и да трудно, други не могат и уикенд да изкарат без да са в прегръдките на гаджето си.
Аватар
Elica

Re: Първи и единствен - без секс до брака!

Мнениеот kalinka-kuku » 05 Окт 2017, 16:19

За мен е нещо възвишено и много специално да се запазиш за някой, който страшно много обичаш.
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот Elica » 28 Ное 2017, 12:37

За мен няма нищо лошо, ако някой следва своите мисли и нагласи, след като е взел подобно решение, нека си го следва разумно.
Аватар
Elica

Мнениеот klarissa » 06 Дек 2017, 11:12

На никой не му е лесно да поддържа такава връзка, друго е човекът, който обичаш да е тук до теб, да можеш винаги да го докоснеш, а ако искаш да споделиш нещо с него, той да е наблизо. Но за нещастие, поне за нас българите, такива отношения се налага да се срещат често и да са обичайни.
klarissa

Мнениеот Pacienti » 06 Дек 2017, 17:29

Ако си паснат, няма проблем, че са се пазили. Но какво правят ако са коренно различни в предпочитанията си?
Романтика, ама реалността може да бъде брутална.
Pacienti

Мнениеот Kremiliya » 14 Дек 2017, 13:34

Pacienti написа:Ако си паснат, няма проблем, че са се пазили. Но какво правят ако са коренно различни в предпочитанията си?
Романтика, ама реалността може да бъде брутална.

Реалността може да е брутална и след 5 години предбрачни отношения. Сякаш хората не се променят и не се извратащат в годините?! А и мисля,че подобни хора имат много по-различни ценности.
Аватар
Kremiliya

Мнениеот rabotnata pchela » 15 Дек 2017, 12:07

Наситина хората могат да се променят с времето, за мен също не е нещо лошо да се пази човек до брака си, ценностите ни са различни и всеки приема света по свой собствен начин. :) не можем ние да караме другия да прави секс зорлян, щото ние първо преспиваме с 50 мъже, после се женим.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот klarissa » 08 Фев 2018, 12:11

На мен ми харесва идеята, нашите баби така са правили на времето, не всичко е секс. Сега пък като правим секс под път и над път пък да не да сме я цъфнали и вързали. Млади момичета има спали с по 10+ мъже... срамота ет ова, не е нещо похвално.
klarissa

Мнениеот Frac » 23 Фев 2018, 18:31

Абе хора, в кой век живеете? Или вие сте от по-модерните - директно със секс кукли, че да не се брои за изневяра, а пък да си разбрал за какво иде реч? Не казвам, че трябва да минеш през 20 мъже, но много моля, а и в днешно време се съмнявам да попаднете на такъв индивид (да е склонен на подобно нещо).
Аватар
Frac

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски