Правила на форума
Добави отговор

Re: Смятате ли, че е опасен аналният секс?

02 Дек 2015, 15:05

Lollipop написа:Е, хайде не е тема табу. Знаем за всички, които правят секс, ама не знаем кой прави анален секс и не се търсят съвети за това. :)
И аз говоря за секс, но никога и за такъв, това си остава между нас ;)

02 Дек 2015, 15:47

qwerryyy написа:
Lollipop написа:Е, хайде не е тема табу. Знаем за всички, които правят секс, ама не знаем кой прави анален секс и не се търсят съвети за това. :)

Добре де, не търсиш ли съвети, начини по които лесно да достигнеш до върха, без да се самоограничаваш по какъвто и да е било начин?

08 Яну 2016, 12:18

MGB написа:
qwerryyy написа:

Добре де, не търсиш ли съвети, начини по които лесно да достигнеш до върха, без да се самоограничаваш по какъвто и да е било начин?

Какво означава да търсиш съвети? Да седнем с теб да си говорим за съвети в секса ли ?!?

Re: Анален секс - всичко за аналния секс и още малко отгоре

09 Фев 2016, 14:23

renito написа:Еми как,тя ще си поиска най-малкото :) Защо да е неестесвтено,щом на двамата им харесва?? по тази логика и оралната любов е неестествена.

Не мисля, че ще си поиска жената, особено пък с партньор, с който са от скоро.

Re: Анален секс - всичко за аналния секс и още малко отгоре

12 Фев 2016, 15:47

Ваня Стойчева написа:
renito написа:Еми как,тя ще си поиска най-малкото :) Защо да е неестесвтено,щом на двамата им харесва?? по тази логика и оралната любов е неестествена.

Не мисля, че ще си поиска жената, особено пък с партньор, с който са от скоро.

Тя не иска с партньор, с който е отдавна та тогава ли! :grin: Нетрадиционалистка трябва да е, за да поиска.

10 Мар 2016, 16:15

може да е опасен, ако се прави на всяка цена, без значение болката и нагласата. Иначе се прави от векове, колко да е опасен. :)

11 Мар 2016, 12:18

Добре е да попрочетеш нещо предварително и да видиш за какво иде реч, какво да не правиш, какви странични ефекти може да се появят. Добре е да е информиран човек. Ако си имал голям мерак и прочетеш туй -онуй, има опасност и тотално да се откажеш от намеренията си :mrgreen: .

11 Мар 2016, 13:24

balsam написа:Добре е да попрочетеш нещо предварително и да видиш за какво иде реч, какво да не правиш, какви странични ефекти може да се появят. Добре е да е информиран човек. Ако си имал голям мерак и прочетеш туй -онуй, има опасност и тотално да се откажеш от намеренията си :mrgreen: .

Е, чак толкова, то ако прочетеш туй-онуй можеш направо да се самоубиеш да не си даваш зор изобщо.

18 Мар 2016, 22:28

Ми ние с моя приятел два пъти опитахме обаче нещо не се получи. Не знам дали трети път бих се навила..Честно казано не знам какво му харесват хората на това. И не знам как да го направим, че на мен да ми хареса...Използвахме каквото трябва ама.. :???:
Иначе относно секс играчките - отдавна ми се въртят такива мисли в главата обаче аз съм много притеснителна и никога няма да вляза в секс шоп. :lol: Моят приятел като че ли не е много ок да използваме такива неща и не ми купува каквото искам. :grin: Сигурно си мисли, че ако ми подари вибратор вече рядко ще искам да правим секс. :grin: Знам ли го.. Вчера гледах реклама по тв за тези анални топчета - може пък ако започнем с тях да вземе да ми хареса. :lol: :grin:
О, Боже, даже ме е срам, че споделям това с вас ама се осмелих. :oops: :lol: :grin:

21 Мар 2016, 12:17

rose_92 написа:Ми ние с моя приятел два пъти опитахме обаче нещо не се получи. Не знам дали трети път бих се навила..Честно казано не знам какво му харесват хората на това. И не знам как да го направим, че на мен да ми хареса...Използвахме каквото трябва ама.. :???:
Иначе относно секс играчките - отдавна ми се въртят такива мисли в главата обаче аз съм много притеснителна и никога няма да вляза в секс шоп. :lol: Моят приятел като че ли не е много ок да използваме такива неща и не ми купува каквото искам. :grin: Сигурно си мисли, че ако ми подари вибратор вече рядко ще искам да правим секс. :grin: Знам ли го.. Вчера гледах реклама по тв за тези анални топчета - може пък ако започнем с тях да вземе да ми хареса. :lol: :grin:
О, Боже, даже ме е срам, че споделям това с вас ама се осмелих. :oops: :lol: :grin:

Няма лошо да пробваш, така ще разбереш какво наистина ти харесва и кое не е за теб. От аналните топчета можеш да минеш и на аналния секс.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14