И аз говоря за секс, но никога и за такъв, това си остава между нас ;)Lollipop написа:Е, хайде не е тема табу. Знаем за всички, които правят секс, ама не знаем кой прави анален секс и не се търсят съвети за това. :)
И аз говоря за секс, но никога и за такъв, това си остава между нас ;)Lollipop написа:Е, хайде не е тема табу. Знаем за всички, които правят секс, ама не знаем кой прави анален секс и не се търсят съвети за това. :)
qwerryyy написа:И аз говоря за секс, но никога и за такъв, това си остава между нас ;)Lollipop написа:Е, хайде не е тема табу. Знаем за всички, които правят секс, ама не знаем кой прави анален секс и не се търсят съвети за това. :)
MGB написа:qwerryyy написа:И аз говоря за секс, но никога и за такъв, това си остава между нас ;)Lollipop написа:Е, хайде не е тема табу. Знаем за всички, които правят секс, ама не знаем кой прави анален секс и не се търсят съвети за това. :)
Добре де, не търсиш ли съвети, начини по които лесно да достигнеш до върха, без да се самоограничаваш по какъвто и да е било начин?
renito написа:Еми как,тя ще си поиска най-малкото :) Защо да е неестесвтено,щом на двамата им харесва?? по тази логика и оралната любов е неестествена.
Ваня Стойчева написа:renito написа:Еми как,тя ще си поиска най-малкото :) Защо да е неестесвтено,щом на двамата им харесва?? по тази логика и оралната любов е неестествена.
Не мисля, че ще си поиска жената, особено пък с партньор, с който са от скоро.
balsam написа:Добре е да попрочетеш нещо предварително и да видиш за какво иде реч, какво да не правиш, какви странични ефекти може да се появят. Добре е да е информиран човек. Ако си имал голям мерак и прочетеш туй -онуй, има опасност и тотално да се откажеш от намеренията си.
rose_92 написа:Ми ние с моя приятел два пъти опитахме обаче нещо не се получи. Не знам дали трети път бих се навила..Честно казано не знам какво му харесват хората на това. И не знам как да го направим, че на мен да ми хареса...Използвахме каквото трябва ама..![]()
Иначе относно секс играчките - отдавна ми се въртят такива мисли в главата обаче аз съм много притеснителна и никога няма да вляза в секс шоп.Моят приятел като че ли не е много ок да използваме такива неща и не ми купува каквото искам.
Сигурно си мисли, че ако ми подари вибратор вече рядко ще искам да правим секс.
Знам ли го.. Вчера гледах реклама по тв за тези анални топчета - може пък ако започнем с тях да вземе да ми хареса.
![]()
![]()
О, Боже, даже ме е срам, че споделям това с вас ама се осмелих.![]()
![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта