Анален секс - всичко за аналния секс и още малко отгоре

Re: Анален секс - всичко за аналния секс и още малко отгоре

Мнениеот kriskiss2001 » 31 Май 2012, 10:10

Приятно е ако е наслада и за двамата. На мен лично ми харесва ако на жената до мен и харесва иначе не бих и опитал дори. Държа на човека до мен, а не на моето лично удоволствие, чак тогава изпитвам наслада. Иначе е страхотно и мен лично много ме сближава това, колкото и невероятно да звучи
kriskiss2001

Видео на тема анален секс :)

Мнениеот SatanicMalfunctions » 04 Юни 2012, 14:45

Не се въздържах, много се смях и реших да го споделя, точно по темата!
Изображение
SatanicMalfunctions

Мнениеот IVRO » 10 Юни 2013, 12:41

Предлагам ви една притча само за ценители :"Живял едно време Конфуций в едно село. Един ден селяните решили, че след като сред тях живее толкова голям мъдрец, то те могат да отидат при него и да го попитат за мнението му по един въпрос, който отдавна ги мъчел.
Отишли и го попитали:
- Мъдри Конфуций, каква е разликата между жените и перлите?
Мъдрецът се замислил и отговорил:
- Това не е никак лесен въпрос. Ще трябва да медитирам върху него. Елате пак след една седмица и ще ви отговоря.
Минала една седмица и селяните се върнали при Конфуций в очакване на отговор. Той им казал:
- Разликата между жените и перлите е, че перлите се нижат и отпред, и отзад, а жените - само отпред.
Замислили се селяните и у тях възникнал нов въпрос:
- Само че има жени, които също се нижат и отпред, и отзад...
- Това - отговорил Конфуций - не са жени, това са перли!"
IVRO

Мнениеот sixty » 20 Юли 2013, 11:33

доста мъдрост има в тази притча :lol:
sixty

Мнениеот blogzdrave » 09 Яну 2014, 11:03

Аналният секс се приема като много интимно и еротично преживяване от много жени и мъже. Повечето хора откриват различно удоволствие и причина за допълнителна стимулация, поради множеството нервни окончания в ректума и на входа на ануса. За да го направите комфортен и безопасен има някои правила, които трябва да се спазват.

Ето 10 основни правила, които трябва да спазват мъжете, когато решите да го практикувате.

1. Никога не го правете по време на бременност
Сексолози, медици и специалисти в областта посочват, че някои хора си мислят, че вагиналния секс може да навреди на плода по време на бременност. Това е причината да го заместят с анален. Аналният секс по време на бременност може да бъде изключително опасен поради риска от разпространение на бактерии от ануса към вагината.

Вагиналните инфекции по време на бременност могат да бъдат трудни и специфични за лечение. Освен това нейното състояние няма да й даде възможност за удобна поза, което може да направи сексуалния акт неприятен.
Също така не бива да се пренебрегва факта, че много жени по време на бременност развиват хемороиди, а това ще направи проникването изключително болезнено за нея.

2. Не го правете изненадващо
Един съвет: момичетата не се забавляват, когато техния партньор се “подхлъзне” по погрешка в неправилната дупка. Няма значение какво ще й обясните. Тя ще усети разликата и няма да е много щастлива от това.
Единствения начин да правите анален секс с нея е когато е готова за това. Първо трябва да сте говорили и тя да е съгласна да го направи. Нямате друг избор. Всичко останало ще го приеме за принудително проникване и нито тя , нито вие ще сте доволен от последствията.

3. Никога не пропускайте подготовката
Дори и тя да обича по-грубите неща, когато става дума за анален секс, е различно. Любовната игра е от решаващо значение. На нея може да й хареса да проникнете във вагината без никаква предварителна клиторна стимулация, но няма да й допадне ако направите същото с дупето.

4. Започнете с бавни и нежни движения
Аналният отвор е доста стегнат и отнема време докато се отпусне и е готов за проникване. Преди това да се случи всеки опит придружен със сила или грубост ще й причини доста неприятна болка. Тя може да е най-силна при първото проникване, така че, за да си я спестите отделете малко време за нейния комфорт.

5. Никога не я притискайте
Имайте предвид, че аналния секс изисква определена подготовка. Ако тя не желае да го направите тази вечер или в този момент, сигурно за това си има причина. Не бъдете прекалено настоятелен и това може да бъде във ваша полза.

6. Не бъдете прекалено груб
Тъкънта от която е изграден ануса и ректума са доста по-нежни от тези на вагината. Винаги когато прониквате отзад не се оставяйте на вълнението или възбудата. В противен случай можете да я нараните. Запазете вашия ентусиазъм в сърцето си и го направете възможно най-нежно и плавно. Така и тя и вие можете да се насладите на един мощен и продължителен оргазъм.

7. Не забравяйте да дишате
Дълбокото вдишване и издишване е много важно по време на анален секс. Жената трябва плавно да поема въздух, след което леко да го задържа и да издиша. Това са така наречените релаксиращи дишания. Това помага на ануса да се отпусне.
След като сте поставили своя пръст или пенис вътре, трябва да я накарате да издиша дълбоко докато мускулите й се отпуснат напълно. Уроците по йога често помагат за контрола над дишането и могат да се приложат и при практикуването на анален секс.

8. Не използвайте обезболяващ крем
Никога не използвайте лубриканти съдържащи обезболяващи субстанции. Това ще даде погрешно усещане за спокойствие и може да има сериозни последствия. Болката е знак, че нещо не е наред и при практикуването на анален секс тя е това, което ще ви подскаже кога да спрете. Използвайки обезболяващи можете да нараните своята партньорка, без нито един от двамата да го осъзнае.

9. Използвайте предпазни средства
Дори и да сте стабилна двойка и да си имате пълно доверие, използването на презерватив е задължително. Има редица заболявания, с които можете да се заразите, а това не си струва неприятностите.
Ако все пак сте твърдо решен да го правите без предпазни средства, без значение каква е причината за това, добре е и двамата да си направите пълни изследвания, за да сте сигурни, че след аналния секс ще остане само спомена за приятно усещане.

10. Не смесвайте анален и вагинален секс
Има сериозна причина за това. При практикуването на анален секс често се случва да има фекални остатъци и бактерии, които ако преминат във влагалището, могат да донесат сериозни неприятности на жената. На пазара вече има и така наречените женски презервативи, които се поставят вътре във влагалището. Ако мъжът не желае да използва презерватив, то тя може да го направи. Това ще я предпази от преминаването на бактерии от ануса към вагината.
След като сте приключили с аналните занимания можете да свалите предпазните средства и да преминете към вагинално проникване.
Аватар
blogzdrave

Мнениеот mimeto90 » 09 Яну 2014, 21:31

Необходима ли е тази екстра, дами и господа, според вас?
mimeto90

Мнениеот poison in mind » 30 Яну 2014, 03:00

...аналният секс!?!?Това си е едно изживяване,което в началото е страховито и будещо недоумение,неразбиране,погнуса ,страх и всичко ужасяващо!Но един съвет-когато правите секс-ИЗКЛЮЧЕТЕмисловната си дейност и се отдайте на усещанията,на споделеността,на интимната връзка,която се затяга само ако се отдавате изцяло един на друг! Моят партньор ми показа нови усещания,за който не съжелявам,точно обратното!Аналният секс е просто една разновидност,която с внимание,познание, обич и загриженост към партньора е -нещо страхотно!
poison in mind

Мнениеот m.vulev » 30 Яну 2014, 13:07

Абе аз ли съм единственият мъж, който не се кефи на анален секс? Какво толкова намират мъжете в това е мога да разбера?!!!!!!! :shock:
m.vulev

Мнениеот djudjanka » 30 Яну 2014, 16:50

m.vulev написа:Абе аз ли съм единственият мъж, който не се кефи на анален секс? Какво толкова намират мъжете в това е мога да разбера?!!!!!!! :shock:

А практикувал ли си го?
Аватар
djudjanka

Мнениеот m.vulev » 30 Яну 2014, 17:25

djudjanka написа:
m.vulev написа:Абе аз ли съм единственият мъж, който не се кефи на анален секс? Какво толкова намират мъжете в това е мога да разбера?!!!!!!! :shock:

А практикувал ли си го?

Ами да, не зная дали е заради пола на човека, с когото се случи, но наистина не ми хареса.
Т.е. няма какво толкова да не ми хареса, като че ли стяга повече :lol: и точно заради това, не че се хваля, ама май съм понадарен :D
m.vulev

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски