Правила на форума
Добави отговор

Re: Смятате ли, че е опасен аналният секс?

25 Яну 2015, 12:30

Тцък, ако се прави правилно. Ние с жена ми сме големи почитатели, или поне само ние си признаваме, със сигурност има и други. Досега не сме имали никакви проблеми при аналния секс, дори е много готино. :mrgreen:

25 Яну 2015, 13:03

silver933 написа:Тцък, ако се прави правилно. Ние с жена ми сме големи почитатели, или поне само ние си признаваме, със сигурност има и други. Досега не сме имали никакви проблеми при аналния секс, дори е много готино. :mrgreen:

Наиситна никой не си признава, рядко има хора като вас. За себе си мога да кажа, че съм пробвала, но не ми хареса и затова не съм си правила други опити, радвам се, че и мъжа ми не държи да бъде част от сексуалния ни живот. ;)

26 Яну 2015, 10:59

Ами, не, не смятам, че е по-опрасен от друг вид секс, то някои твърдят, че и оралния може да е опасен. ;))

26 Яну 2015, 18:35

Ами не, не мисля така. От както както вече казах включихме секс играчките в домашното легло, жена ми стана по-разкрепостена и сега редовно упражняваме такъв секс, много е приятно и възбуждащо, използваме и анални топчета :mrgreen:

Може ли да е приятен първият анален секс?

07 Апр 2015, 13:53

Здравейте. Имам приятел от няколко седмици, но той е по-голям от мене и иска да правим секс. Работата е там, че аз много искам да правя секс с него, но майка ми е много старомодна и мисли, че трябва да съм девствена до сватбата. И сега като разбра, че имам приятел каза, че ще ме води постоянно на прегледи, за да види дали съм девствена! :shock:
Не искам да загубя приятеля си, затова си говорихме, че може да пробваме най-напред анален секс.

jjjj.jpg
jjjj.jpg (27.88 KiB) Прегледано 11184 пъти

За мен не е нищо странно, нито го намирам за тема табу, но разбира се имам някои опасения, дали ще боли, малко ме е страх. Какви тактики да ползваме при първия анален секс, за да ни бъде приятен и на двамата? :roll: А и от каква подготовка се нуждаем, има ли нещо специално, което трябва да направим и аз и той преди първия път? Чувала съм все някакви страшни истории за аналния секс, но пък на други им харесва. Може ли да е приятен първия анален секс? :roll: А и вие самите практикувате ли анален секс и харесва ли ви? :?:

Re: Може ли да е приятен първият анален секс?

07 Апр 2015, 14:01

Аз не съм чак като майка ти, но съм от старомодните, веднъж сме пробвали със съпруга ми и той пощуря, адски много му хареса, но аз не останах никак очарована, от онзи път, та чак до сега всеки път ми намеква, моли се, но съм непоклатима, поне вече не искам там! :) Съветвам те, щом ще ти е за пръв път, по-скоро да не е отзад!

07 Апр 2015, 14:04

Мади Ранчева написа:Аз не съм чак като майка ти, но съм от старомодните, веднъж сме пробвали със съпруга ми и той пощуря, адски много му хареса, но аз не останах никак очарована, от онзи път, та чак до сега всеки път ми намеква, моли се, но съм непоклатима, поне вече не искам там! :) Съветвам те, щом ще ти е за пръв път, по-скоро да не е отзад!

И аз си мисля, че е по-добре да не е така, но как да се разбера с майка ми, тя иска да си остана девствена, поне докато направя 18 години, а никое гадже няма да ме чака толкова време мама да ми позволи :cry:

07 Апр 2015, 14:06

Ако правиш анален секс не е ли като да си правил секс, кое ти остава девственото? :roll:
Иначе аз и съпругът ми правим анален секс от както станахме гаджета преди 30 години и много ни харесва и на двамата. Важното е да имате хубав лубрикант. :)

07 Апр 2015, 14:47

Леля Живка написа:Ако правиш анален секс не е ли като да си правил секс, кое ти остава девственото? :roll:
Иначе аз и съпругът ми правим анален секс от както станахме гаджета преди 30 години и много ни харесва и на двамата. Важното е да имате хубав лубрикант. :)

Не мога да повярвам, че преди толкова години хората хората са правили анален секс, ти ме разби просто :)

07 Апр 2015, 16:20

Аз съм голям фен на аналния секс, много е различен и готин! :mrgreen: Първия път си бях пийнала доста и реших, че е дошъл момента да пробваме със съпруга ми. :roll: Даже се разбрахме без думи и двамата си прекарахме супер и сега почти не се случва да пропуснем подобно изживяване, тъй че дерзай! :) Но все пак е по-добре да се разбереш с родителите си и да започнеш със стандартен секс, а не с анален, не че има нещо лошо в него, сигурно ще ти хареса, но си трябват опити, първия път е малко странно, но ако половинката ти те предразположи ще си изкарате супер! :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14