11 Фев 2016, 10:34
11 Фев 2016, 18:10
ivanela_94 написа:АВЕН ЦИКАЛФАТ КРЕМ дали е подходящ?
11 Фев 2016, 18:15
denyk написа:Здравейте д-р Тодева!
Бих искала да попитам може ли био - ойл да се използва от дете на 4 години за заличаване на белег на брадичката?
Благодаря предварително!
12 Фев 2016, 10:58
Dr Violina Todeva написа:denyk написа:Здравейте д-р Тодева!
Бих искала да попитам може ли био - ойл да се използва от дете на 4 години за заличаване на белег на брадичката?
Благодаря предварително!
Здравейте!
Можете ли да приложите снимка на белега, за да съм Ви по-полезна?
С уважение,
д-р Тодева
14 Фев 2016, 18:47
denyk написа:Dr Violina Todeva написа:denyk написа:Здравейте д-р Тодева!
Благодаря предварително!
Здравейте!
Можете ли да приложите снимка на белега, за да съм Ви по-полезна?
С уважение,
д-р Тодева
Здравейте!
Това е белегът, надявам се да се ориентирате.
Белегът остана след рана, която детето имеше преди три месеца. В началото, разбира се, беше по - ясен и по - червен, но ме притеснява че минаха три месеца, а белегът все още го има.
Исках да мажа с мадеказол, но тъй като не се намира в аптеките, се спрях на био ойл.
Благодаря отново!
15 Фев 2016, 09:27
17 Фев 2016, 19:15
18 Фев 2016, 13:08
22 Фев 2016, 10:42
Яница.Желязкова написа:Здравейте, др. Тодева! Имам проблеми с няколко пъпки по лицето, които имаха жило и постоянно имаха гной, мазах ги с Гентамицин и след като се махна и жилото сега вече тепърва почват да зарастват, но ще останат вдлъбнати белези. Въпросът ми е с какво да ги мажа, за да ги позалича и да изравня кожата до колкото е възможно само с мазане, разбира се ?
24 Фев 2016, 18:47
Dr Violina Todeva написа:Яница.Желязкова написа:Здравейте, др. Тодева! Имам проблеми с няколко пъпки по лицето, които имаха жило и постоянно имаха гной, мазах ги с Гентамицин и след като се махна и жилото сега вече тепърва почват да зарастват, но ще останат вдлъбнати белези. Въпросът ми е с какво да ги мажа, за да ги позалича и да изравня pкожата до колкото е възможно само с мазане, разбира се ?
Здравейте!
Препоръчвам Ви да използвате Триакнеал! Започнете през вечер за 2 седмици, след което всяка вечер! Използвайте минимум една година!
С уважение,
д-р Тодева