Стари, неактуални, заключени теми.
Правила на форума
Заключена

Re: Гинекологични заболявания - онлайн консултация с гинеколог

05 Сеп 2014, 16:00

здравейте д-р Михнев,искам да попитам пречат ли вагиналните гъбички за забременяване?

10 Сеп 2014, 15:34

Здравейте! Искам да споделят Вас, аз съм жена на 23 години и имам 2 раждания. От 1година насам имам голям проблем - сърбеж. Първо започна само в ануса, после около ануса и сега по и около срамните устни. Ходих на гинеколог 3 пъти, изписват ми хапчета, мазила, вагинално глобули, но сърбеж ут става все по-непоносим, не мога да стоя спокойно по цял ден, а вечер не мога да спя. Казаха ми, че е гъбичка инфекция, но от нищо до сега не ми е помогнало, моля ВИ помогнете ми, това вече стана нетърпимо, това вече стана нетърпимо и си правя малки ранички и усещам щипане, благодаря Ви!

12 Сеп 2014, 15:59

Здравейте, проблема които имам не е от скоро.... При първата гинеколожка която бях, след изписани от нея лекарства се появи гъсто бяло течение и ужасен мирис .Нека отбележа, че при нея ми бяха изписвани лекарства който са били силни и не са били изобщо нужни, това е според мнението на втория лекар!!!
Тя казваше , че било нормално и я смених отидох при втора на изследванията нищо не виждала а течението си било нормално. Да не говоря че на срамните устни отвън и отвътре имам ситни пъпчици вътрешни приличащи много на тези. Вида и формата на устните е коренно различна от нормалните, цвета е червен към син, подути устни от самите пъпки ... .. ----> http://medpedia.framar.bg/%D0%B7%D0%B0% ... 0%B8%D1%82 Последните две картинки от линка! Много е неприятно всичко това, и не знам дали ще има лечение как може за двама лекари да е напълно нормално ... Моля ви посъветвайте ме какво да направя, знам че имам проблем и никой не иска да помогне !!! На 23 години съм а проблема е от повече от 10 ..... Помогнете......

17 Сеп 2014, 14:46

Здравейте! Вчера ходих на гинеколог с оплаквания от генитално течение, което варира от бяло до жълтеникаво. Влагалищен секрет ще ми вземат началото на другия месец, поради недостатъчна каса. Бихте ли ми разяснили амбулаторния лист понеже го взех днес от сестрата.
Основна диагноза: Подостър и хроничен вулвит
Обективно състояние: Новооткрито N76:3; впо. на не раждала, влагалище зацапано с флуор, ПВКУ - конично с ендоцервицитни промени, матка в авф, нормална форма и големина, подвижна. аднекси не се палпират, кавум дъглас - свободен.
Терапия: Флоражин х 1 вечер

Ехография също ми правиха на яйчниците и матката, където нямаше изменения.

Благодаря Ви, предварително!

07 Окт 2014, 08:41

Здравейте!
Можете ли да дадете съвет относно моето положение?
Пия фемостон 2/10 за предизвикване на цикъла - имам яйчникова недостатъчност. Без него нямам цикъл.
Още не водя полов живот. Трябва ли да ги спра със цел предпазване от бременност или не?
Разбира се ще ползвам и други предпазни средства, но винаги има рискове.
Мога ли и с фемостон да пия и противозачатъчни за всеки случай, или няма нужда?
Благодаря предварително!

13 Окт 2014, 19:13

Здравейте!Изписаха ми таблетки Anacaps и шампоана Anaphase против косопад.Имах раничка на шийката на матката и миналата седмица ходих да я обгарят.Нямам представа дали може да навреди, затова въпросът ми е има ли проблем, ако започна да пия таблетките или трябва да изчакам, докато мина контролен преглед?

3 месеца след раждане имам много обилна менструация !!!

25 Окт 2014, 10:08

Здравейте д-р Михнев.Казвам се Радина и сам на 21 год.Имам изключително обилна менструация вече 2 месец и не знам какво да правя.Преди да родя имах много болезнен мензис.Родих края на лятото (първа бременност) секцио без никакви усложнения.След раждането ми дойде горе долу след месец,веднага след като ми свършиха лохиите,съвсем нормално (без болки) но малко по обилен и продължителен.Сега ми дойде и направо се видях в чудо.Снощи си слагам нощна превръзка,погледах малко ТВ и след половин час направо бях подгизнала.През ноща ставам да кърмя моята малка принцеса и пак така.Сменям ги на 2 часа.Такова нещо никога не е било при мен.Минават какви ли не глупости през главата ми. :o Моля за малко помощ !!

Re: Гинекологични заболявания

06 Ное 2014, 05:12

Здравейте Д-р Михнев,
Аз съм на 23г, Моят проблем е силна болка във областта на десния яйчник по време на секс, преди и след полов акт не изпитвам никакви болки.Направихме с приятеля ми дълга пауза, но уви пак болка. Живея в чужбина и все още не съм посетила доктор тук.

11 Ное 2014, 14:42

Здравейте, Др. Михнев,имам належащ и сериозен проблем за мен, заради което търся вашето мнение и помощ. На 34 години съм и ми откриха миома на матката с 3 възела, най-големият е 5,5 ,проблема е, че при консултация тук в Стара Загора ми казват изчистване на матката, нямало вариант да се изрежи само миомата, също така тя притиска пикочния мехур, което редовно води до неволно изпускане , което е ужасно. Не мога да разбера защо първо ме питат "раждала ли си" и след като отговоря едно детенце тогава ми се казва трябва да се маха цялата матка, защото миомата била с 3 възела. Искам и да попитам при евентуална операция колко е времето за възстановяване, за да мога да се върна на работа? Надявам се да ми обърнете внимание и да ми обясните вашето мнение за моя случай. Предлагат ми да се положа на гладолечение, това ще помогне ли? С нетърпение ще очаквам Вашият отговор.

13 Ное 2014, 23:26

Здравейте докторе,

Имам един въпрос, койте ме притеснява и ще се радвам да ми отговорите.
На лечение съм със глобилки Полижинакс, но по средата на лечението, когато беше овулацията ми, с моя приятел пробвахме за дете.

Има ли някаква вероятност Полижинакс да попречи по някакъв начин или да увреди плода ако забременея.

Мерси предварително
Заключена
Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 24