Гинекологични заболявания - онлайн консултация с гинеколог

Стари, неактуални, заключени теми.

Re: Гинекологични заболявания - онлайн консултация с гинеколог

Мнениеот selfie » 12 Фев 2015, 20:55

Как да приемам Prim oil при хормонални и кожни проблеми? Само от цикъла до овулацията или всеки ден? Ж18г.
selfie

Мнениеот stefito » 13 Фев 2015, 14:33

Здравейте, д-р Михнев имам вагинална сухота и ми предписаха феминела хиалософт. Но след поставяне на феминела хиалософт и на следмащия ден имам мазно по бельото и пижамата това нормално ли е?
stefito

Мнениеот illusion_gb » 06 Мар 2015, 16:53

Здравейте, д-р Михнев!
Бих искала да Ви помоля за помощ. Преди няколко месеца ми откриха Candida Albicans и от тогава до сега няма оттърване. Поседният път гинеколожката ми ме лекува с Levofloxacin 500mg, Polygynax vag. gl. и Fungolon 150mg., но и това не даде траен резултат. Започнах да пия ProCombo и Colastrum от две седмици, защото започвам да си мисля, че е възможно заразяването да става от стомаха. Обмислям варианта да купя и Candida Clear и Биоцитрин. Но това ще бъде само като допълнително средство. Какво мислите?
Моята огромна молба към вас е бихте ли ми изписали препарати, с които да се отърва от тези противни гъбички? Тази вечер ми се налага да пътувам за чужбина, затова нямам възможност да отида на преглед и не знам кога ще се върна, за да мога да се прегледам обстойно. Там лечение няма да ми е възможно.

Моля Ви помогнете ми в борбата с тях. Наистина съм отчаяна.
Въпросът е много спешен.

Предварително Ви благодаря за отделеното внимание!
illusion_gb

Мнениеот nqma ime » 14 Мар 2015, 17:49

Здравейте , на първата опаковна на противозачатъчните фемоден съм , но посредата на блистера ми дойде а сега съм на последното
21 хапче. Трябва ли да правя 7 дневната почивка , въпреки че съм сигурна че няма да ми дойде и през тези 7 дни защитена ли съм срещу забременяване ?
Хапчетата са ми изписани от гиноколог за легулиране на цикъла...
Благодаря !
nqma ime

Мнениеот cvety_cholakova » 21 Мар 2015, 14:40

Здравейте д-р Михнев,
От първия ми цикъл до сега вече на 31години и след раждане(секцио),изключително силно кървене с много силни болки водещи до скованост и гадене.При всички прегледи ми констатират,че това е нормално,но за мен е нетърпимо случвало ми се е да припадам от болка.Аз дори немога да ходя на работа първите дни от обилно кървене и болки. Беше ми предписан Дицинон поставях си го мускулно,но и от него нямаше много ефект и спрях да го ползвам,а за болките стайдартните- нурофен,аулин,нимезил,но-шпа,от предозиране с аналгин напрагих алергия от аналгетици.
Надявам се на отговор от Вас и за помощ,предварително благодаря!
cvety_cholakova

obrazovaniq po sramnite ustni

Мнениеот viksito_90 » 21 Мар 2015, 18:49

Здравейте! От известно време по срамните устни са ми излезнали някакви неща наподобяващи пъпки, но не са. Приличат на бенки от тези изпъкналите, но не са! Не ме болят, не ме сърбят, корави са на допир. Благодаря предварително!
viksito_90

Мнениеот rtm » 21 Мар 2015, 19:24

Здравейте, бих искала да попитам за един проблем, който имам вече от известно време. На 20 години съм и от 2 години имам избързващ цикъл, идва ми около 20-21ви ден, случвало се е и на 15-ти и 18-ти. Не съм водила полов живот до сега. След направени изследвания ми беше предписан "Дуфастон", който трябваше да пия 2 пъти на ден по половинка. Понеже това не помогна дозата се увеличи на 2 хапчета 2 пъти дневно. Пих ги в продължение на година и проблема си продължи. След това отидох при друг лекар, който ми предписа "Ясмин". Пих го 3 месеца и в началото всичко беше наред, цикъла ми идваше около 26-тия ден. Но последния път отново избърза - 20-ти ден. Въпросът ми е дали това пречи на нормалното функциониране на организма ми. Защото, честно казано, не бих искала да продължавам да пия нови и нови хапчета, които в крайна сметка не помагат.
rtm

Двойна матка

Мнениеот Katherine » 22 Мар 2015, 22:49

Здравейте!
Преди няколко месеца бях на преглед, гледаха ме на ехограф и лекарят имаше съмнения (не се виждаше ясно), че имам двойна матка, но не се установи дали имам и двойно влагалище. Не спомена, че ще имам сериозни проблеми с това, но съм на 17 години, все още съм девствена и не съм сигурна дали това няма да ми представлява проблем. Моля за вашето мнение по въпроса и евентуално някакъв съвет. Няма особено много информация в интернет пространството, а съм доста притеснена.
Katherine

Мнениеот cvety_cholakova » 24 Мар 2015, 15:49

Някой отговор получава ли въобще,за какво е тоя форум и защо пишем и питаме за нещо като няма отговор??????????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
cvety_cholakova

Мнениеот FramarModKalina » 24 Мар 2015, 16:10

cvety_cholakova написа:Някой отговор получава ли въобще,за какво е тоя форум и защо пишем и питаме за нещо като няма отговор??????????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Д-р Михнев през последните месеци беше възпрепятстван да отговаря на потребителски въпроси, но идните дни и това ще стане факт!
FramarModKalina

ПредишнаСледваща

Назад към Архив