Гинекологични заболявания - онлайн консултация с гинеколог

Стари, неактуални, заключени теми.

Re: Гинекологични заболявания - онлайн консултация с гинеколог

Мнениеот petq_katrandjieva » 25 Ное 2014, 12:10

Здравейте,

Преди седмица направих микробиологично изследване.Някой може ли да ми каже какво означават резултатите и има ли инфекция, която трябва да се лекува?

МИКРОБИОЛОГИЧНО ИЗСЛЕДВАНЕ
Изолирани микроорганизми:
1. alpha Streptococcus - нормална флора
2. 1.Staphyloccocus epidermidis - нормална флора
3.
Бактериурия: бакт./ml
(сигнификантна, съмнителна, несигнификантна)

Вид материал:
Влагалищен секрет
Атнибиограма 1 2 3 1 2 3
Микроскопски препарат:
Епителни клетки , значително левкоцити , умерено лактобацили .
petq_katrandjieva

Мнениеот Viki 87 » 25 Ное 2014, 15:00

Здравейте Д-р Михнев!Казвам се Виктория и съм на 27г.Препоръчаха ми вагинални промивки със смрадлика и лайка,като едната вечер смрадлика,следващата лайка!Това е за намаляване на бялото течение!Бих желала да Ви попитам-смрадликата,оказва ли влияние върху цикъла,и има ли някаква вероятност от нея да не се появи,или ако се появи да е оскъден!Благодаря Ви предварително!
Viki 87

Мнениеот malvina77 » 25 Ное 2014, 16:57

Здравейте, д-р Михнев, на 25 години съм и нямам деца, не съм забременявала до сега. Имам 3 операции две, от които са лапароскопии. Първата операция беше по спешност, срязаха ме за апандисит, оказа се, че имам спукана киста на яйчника, която казаха, че е махната. Месец след това при посещение на гинеколог се оказа, че кистата просто е била обшита, за да не кърви. Веднага ми се направи лапароскопия на кистата с размери почти 7 см., наскоро отново имах голяма киста, която успях да премахна с хапчета, но болките не изчезнаха. Направих лапароскопия с мисълта, че имам гинекологични сраствания. Оказа се, обаче че имам срастване на тънкото черво с матката и тръбата на яйчника. Въпросът ми е смятате ли, че трябва да се подложа отново на операция? А ако успея да забременея с това срастване, ще мога ли да износя детето нормално? Имам силни болки, но ако една евентуална операция ме застрашава да нямам деца, бих живяла и така!
malvina77

Мнениеот Мария Иванова » 01 Яну 2015, 17:06

Здравейте, аз съм Мария на 22 години съм. Искам да Ви разкажа какво ми се случи на преглед при д-р Красимир Паликов от 15 ДКЦ. Отидох там за бяло течение, а той ми откри поликистоза на левия яйчник. Каза ми след 2 седмици да отида пак за да види дали нещо се е променило. Това е твърде кратко време за да се уголеми киста, и се изненадах, но все пак отидох след 2 седмици пак. Тогава пък каза, че се е уголемила с 1 см, което е невъзможно за този период от време, тогава се появи и съмнението, че не е киста а извънматочна бременност и едва ли не всеки момент трябва да се оперира. Това също е абсурдно, защото от 3 месеца назад аз нямах никакъв сексуален контакт. Също така не била ясна картината на ултразвука и не усещал сърдечна дейност, тоест плодът е мъртъв. Представете си как ще имате мъртво тяло в себе си и 3 месеца изобщо няма да разберете и организмът Ви няма да покаже никаква реакция. Освен всичко това, той постоянно ме питаше дали работя, дали съм студентка, какво работя, имам ли кола, къде живея, сама ли живея, с родител или със съквартиранти, все неща, които нямат никаква връзка с проблема ми и с прегледа... Накрая се оказа, че ми няма нищо и всичко е наред. В никакъв случай не ходете при този престъпник. Не разбирам как може така да си измисля такива сериозни неща и да побърква хората от притеснение. След известно време разбрах, че са го съдили, за преднамерено престъпление спрямо непълнолетно дете, като му предписва лекарствен продукт, в листовката на който изрично пише да не се приема при деца под 18 годишна възраст, защото уврежда развитието на ставите...Нямам думи просто. Затова не ходете на лекари, които не сте проучили, само защото приятел или роднина Ви е препоръчал.
Мария Иванова

Мнениеот iv4eto » 11 Яну 2015, 16:18

здравейте имам вапрос. аз съм на 36 години и преди една седмица с моя приятел правихме любов и трябваше да ми дойде два дена след това и като почна беше много слабо и за един ден а по принцип ми е за около 7 дена . почна и за един ден спря и после още два дена, по малко сутрин и после няма,иначе при мен не е много малко и незнам на какво се далжи това. мисля да си направя тест за бременност . можетели да ме посаветвате нещо . благодаря предварително
iv4eto

Мнениеот Daniela71 » 21 Яну 2015, 00:33

Здравейте. Моля за Вашето мнение. Преди около 3 години се оказа че имам хиперплазия. И така около година и половина докато се появи полип и ми правиха хистероскопия.Сега след около година и малко - отново хиперплазия. Моля за Вашия съвет. как да потсъпя - отново хистероскопия, да чакам..., прдложиха ми противозачатъчни, но е противопоказно за мен - поради прекаран Хеп. B.
Благодаря.
Daniela71

Мнениеот atanaska » 21 Яну 2015, 22:45

здравеите на 16 години съм водя сексуален живот приемам хапчета Марвелон един блистер съдържа 21 таблетки и в 7 дневен срок би трябвало да ми доиде месечия цикъл днес е 4-ия ден и още не ми е дошъл цикъла помогнете ми какъв е проблема възможно ли е да съм бременна???
atanaska

Мнениеот jolana » 01 Фев 2015, 14:47

Здравейте!Преди 4 месеца родих нормално ,но ме срязаха и бях шита.След като се изчистих,забелязах ,че ми прицапва бледо кафяво.Консултирах се с гинеколог и той ми каза,че са ми пристегнали някой конец малко повече и имам нещо като жива тъкан,която кърви при допир.Дори при самия преглед доста кръв имаше.Гинеколога ми каза,че е необходимо да се зашие или да се обгори.Какъв е вашия съвет,какво се прави при такъв случай?Само да спомена,че ми предложи пълна упойка ако много ме е страх,тъй като скоро съм раждала.Също така дали ще има проблем за пълната упойка след като кърмя?Благодаря :)
jolana

Мнениеот iglika87 » 10 Фев 2015, 10:57

Здравейте д–р Михнев преди седем месеца родих второ дете,при раждането имах задържана плацента.Сложиха ми лидокаин и ме натискаха силно корема ,болките бяха по ужасни дори и от самото раждане.Накрая се отдели,но вече седем месеца нямам цикъл гинекологът ми каза ,че причината е в това че кърмя.Имам силни болки ниско в корема и на пипане е много твърд ,въпросът ми е възможно ли е да имам някакви последствия и усложнения от задържаната плацента.Ходих на контролен преглед но ме гледат само на видеозон нищо по вече.Моля за вашето мнение благодаря предварително.
iglika87

Мнениеот miss_viks » 11 Фев 2015, 13:36

Здравейте,д-р Михнев!Откриха раничка на шийката на матката,3 А група,лека дисплазия ,с наличие на ЧПВ.При направената колпоскопия ,показа ,че има изменени клетки и последва биопсия- резултатът е полип по шийката; и след това горене с електрокоагулация.Предписаха ми днес Изопринозин за лечение на ЧПВ .Гинекологът ми каза,че моят партньор също трябва да пие по същата схема като мен,но въпроса ми е Защо трябва да пие и той при положение,че вирусът не се лекува,а само се потиска развитието му.Предишната ми гинеколожка каза,че няма нужда той да се лекува с мен.Не знам на кого да се доверя.Моля за съвет!
miss_viks

ПредишнаСледваща

Назад към Архив