от Мария Иванова » 01 Яну 2015, 17:06
Здравейте, аз съм Мария на 22 години съм. Искам да Ви разкажа какво ми се случи на преглед при д-р Красимир Паликов от 15 ДКЦ. Отидох там за бяло течение, а той ми откри поликистоза на левия яйчник. Каза ми след 2 седмици да отида пак за да види дали нещо се е променило. Това е твърде кратко време за да се уголеми киста, и се изненадах, но все пак отидох след 2 седмици пак. Тогава пък каза, че се е уголемила с 1 см, което е невъзможно за този период от време, тогава се появи и съмнението, че не е киста а извънматочна бременност и едва ли не всеки момент трябва да се оперира. Това също е абсурдно, защото от 3 месеца назад аз нямах никакъв сексуален контакт. Също така не била ясна картината на ултразвука и не усещал сърдечна дейност, тоест плодът е мъртъв. Представете си как ще имате мъртво тяло в себе си и 3 месеца изобщо няма да разберете и организмът Ви няма да покаже никаква реакция. Освен всичко това, той постоянно ме питаше дали работя, дали съм студентка, какво работя, имам ли кола, къде живея, сама ли живея, с родител или със съквартиранти, все неща, които нямат никаква връзка с проблема ми и с прегледа... Накрая се оказа, че ми няма нищо и всичко е наред. В никакъв случай не ходете при този престъпник. Не разбирам как може така да си измисля такива сериозни неща и да побърква хората от притеснение. След известно време разбрах, че са го съдили, за преднамерено престъпление спрямо непълнолетно дете, като му предписва лекарствен продукт, в листовката на който изрично пише да не се приема при деца под 18 годишна възраст, защото уврежда развитието на ставите...Нямам думи просто. Затова не ходете на лекари, които не сте проучили, само защото приятел или роднина Ви е препоръчал.