totka_lukanova написа:Според мен не само на Глис са скъпи, а всички.Не само, че са по-скъпи, ами и некачествени.
Ваня_13 написа:Абе не мисля, че 4 лева е кой знае скъпо за шампоан, поне за толкова си го купих аз преди около 2 седмици. Ползвам на Gliss и балсама-спрей без отмиване 5 и нещо беше. Колко е зад граница, че е толкова фрапираща разликата?
lina Borisova написа:Здравейте, аз от много години ползвам Schwarzkopf GLISS LIQUID SILK SHAMPOO и балсам за коса, от години живея в чужбина и когато ми се наложи да закупя този продукт от магазина направо се сразих.Въпросът ми е следния и ще помоля за съответния отговор, защо в Европа цената на този продукт е с 3,2 евро за 400 ml, а в България за 250 ml е 6.6о на някои места? Мислех, че тази мода със вносните стоки да са лукс тук вече е минало, това беше в миналият век, но както виждам лакомията или по-точно селянията все още е в сърцата на народа и в 30 век да станем българинът все по един и същ начин ще разсъждава, внос ли е то си е лукса :! :! :! Защо в друга държава с по-висок стандарт на живот ще е по-евтин този продукт от България не знам, дали някой ще посмее да отговори на моят въпрос, а ако греша много ще се радвам да получа един логичен отговор.Време е малко да се позамислите след като искате да ставате европейци да започнете и да разсъждавате като тях, иначе ще живее във времето на Бай Ганьо, още дълги години.Благодаря!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта