05 Ное 2014, 12:12
Aleksandar написа:Здравейте докторе ,
искам да разбера помага ли този метод " банд лигиране" за премахване на хемороидите и до колко , понеже при мен нещата отиват на там , но имам приятел който в две поредни години му ги премахваха и сега 3-та година симптомите пак са се върнали .
Благодаря !
05 Ное 2014, 16:18
05 Ное 2014, 21:46
Aleksandar написа:С цялото ми уважение към работата ви, но всъщност той е Ваш пациент !
Затова се чудя, има ли смисъл и аз да се подлагам на такава процедура ..
13 Ное 2014, 10:27
Dr Atanas Matev написа:Здравейте, специалист съм в лечението на болести на ануса и ректума. Тук можете да зададете вашите въпроси свързани с хемороиди.
Повече информация за д-р Атанас Матев можете да откриете в справочника на Фрамар.
13 Ное 2014, 11:16
orion64 написа:Dr Atanas Matev написа:Здравейте, специалист съм в лечението на болести на ануса и ректума. Тук можете да зададете вашите въпроси свързани с хемороиди.
Повече информация за д-р Атанас Матев можете да откриете в справочника на Фрамар.
Здравейте д-р Матев,
съпругът ми на 55 години от известно време има кървене при изхождане по голяма нужда. Също така много често има газове и разстройство. Но днес получи много силно кървене което остави отпечатък по дивана, това много ме притеснява, кръвта е алено червена. Въпросът ми е от къде да започнем и към какъв специалист да се насочим за консултация и евентуално лечение? Мислите ли, че проблема е сериозен?
13 Ное 2014, 11:27
Dr Atanas Matev написа:orion64 написа:Dr Atanas Matev написа:Здравейте, специалист съм в лечението на болести на ануса и ректума. Тук можете да зададете вашите въпроси свързани с хемороиди.
04 Дек 2014, 09:55
09 Дек 2014, 15:44
09 Дек 2014, 15:52
10 Дек 2014, 15:15