11 Дек 2014, 14:49
Не е ли по-добре да ползваме някакви други по-научни средства - зелева чорба, ушав, сини сливи, или пък шоколадчета от аптеката, отколкото сяра!
11 Дек 2014, 14:52
silver933 написа:Не е ли по-добре да ползваме някакви други по-научни средства - зелева чорба, ушав, сини сливи, или пък шоколадчета от аптеката, отколкото сяра!

Ами да! Аз лично не бих рискувала със сяра. Има достатъчно други народни средства, които помагат при запек... Тази сяра ми се струва плашеща направо
11 Дек 2014, 15:00
Моля ви се хора, не я пробвайте тази сяра, туко виж се предозира някой, ако имате хронични проблеми по-добре сменете начина си на хранене, плодове, салати, ядки!
13 Дек 2014, 13:15
Здравейте, д-р Матев
преди около 10ина дни ми се появи малко топче от външната страна на ануса, което бе болезнено първите два-три дни, след което болката отшумя но топчето си е там... Ползвах запарена смрадлика, алое вера. Усещам го единствено когато го се хигиенизирам. И преди съм имал хемороиди, но не си спомням да са се задържали повече от седмица... а седмицата мина преди два-три дни.
15 Дек 2014, 11:47
dani359 написа:Здравейте, д-р Матев
преди около 10ина дни ми се появи малко топче от външната страна на ануса, което бе болезнено първите два-три дни, след което болката отшумя но топчето си е там... Ползвах запарена смрадлика, алое вера. Усещам го единствено когато го се хигиенизирам. И преди съм имал хемороиди, но не си спомням да са се задържали повече от седмица... а седмицата мина преди два-три дни.
Здравейте, вероятно е тромбоза на външен хемороидален възел. Ако е по-голям, или често Ви мъчи, мога да Ви го отстраня безкръвно. С тези оплаквания засега по-скоро изчакайте докато спадне спонтанно.
15 Дек 2014, 15:42
Много ви благодаря, не ме мъчи засега, просто се бях притеснил... но след време ако наистина ме притесни ще пиша пак. Отново благодаря за бързия отговор
14 Яну 2015, 16:22
Не знам дали би ги излекувал, но аз си представям, че ще щипе
14 Яну 2015, 23:50
Здравейте!Аз съм жена на 30 години.До сега никога не съм имала проблем, но преди няколко дни получих леко кървене(1-2 капки), когато ходих по голяма нужда т.е още в началото.А напоследък доста често имам и запек.Възможно ли е да се е получило от хранителните добавки, които пия, тъй като те съдържат желязо(Anacaps на Дюкре)?Днес отново по изпражненията имах кръв, ярко червена.А иначе нямам болки.Взела съм си Прокто-гливенол супозитории, защото допуснах че може да са вътрешни хемороиди.Дали е подходящо?Още не съм започнала да ги ползвам.Изчаквам Вашия отговор.
15 Яну 2015, 10:25
Flamme написа:Здравейте!Аз съм жена на 30 години.До сега никога не съм имала проблем, но преди няколко дни получих леко кървене(1-2 капки), когато ходих по голяма нужда т.е още в началото.А напоследък доста често имам и запек.Възможно ли е да се е получило от хранителните добавки, които пия, тъй като те съдържат желязо(Anacaps на Дюкре)?Днес отново по изпражненията имах кръв, ярко червена.А иначе нямам болки.Взела съм си Прокто-гливенол супозитории, защото допуснах че може да са вътрешни хемороиди.Дали е подходящо?Още не съм започнала да ги ползвам.Изчаквам Вашия отговор.
Здравейте, използвайте мехлема. Едва ли е от хранителните добавки. Възможно е да е вътрешни хемороиди. Приемайте фибри.
15 Яну 2015, 12:06
Аз знам, че настърган картоф може да се слага на мястото на хемороидите.