В този раздел на нашия форум можете да задавате въпроси, свързани с инфекциозни и паразитни болести, да споделяте мнения и да получите съвет.
08 Апр 2016, 12:21
и аз мисля, че не е до пол, а до чувство за отговорност. случи ли се нещо рисково, веднага тест
21 Апр 2016, 12:34
m0n4eto написа:и аз мисля, че не е до пол, а до чувство за отговорност. случи ли се нещо рисково, веднага тест
малко или много жените първосигнално се пазят и от забременяване, след това мислят за болестите. Нали се сещаш че никой няма да си легне с някой, ако е с убеждението, че е със спин. :) Докато мъжете смятат, че това не е техен проблем и си бройкат наред. :)
27 Апр 2016, 16:51
kauda написа:m0n4eto написа:и аз мисля, че не е до пол, а до чувство за отговорност. случи ли се нещо рисково, веднага тест
малко или много жените първосигнално се пазят и от забременяване, след това мислят за болестите. Нали се сещаш че никой няма да си легне с някой, ако е с убеждението, че е със спин. :) Докато мъжете смятат, че това не е техен проблем и си бройкат наред. :)
Абе знаеш ли как оревават света като видят нещо не както трябва да е с достойнството им

? Жалкото е, че това става когато колата се е обърнала.
27 Апр 2016, 17:03
analizatorka написа:Абе знаеш ли как оревават света като видят нещо не както трябва да е с достойнството им

и тук ли за размера говорим?
28 Апр 2016, 09:05
m0n4eto написа:analizatorka написа:Абе знаеш ли как оревават света като видят нещо не както трябва да е с достойнството им

Не, за болестите, които им се лепват.

Стига с тоя размер
03 Май 2016, 12:12
analizatorka написа:m0n4eto написа:analizatorka написа:Абе знаеш ли как оревават света като видят нещо не както трябва да е с достойнството им

Не, за болестите, които им се лепват.

Стига с тоя размер

в тяхното съзнание май често това е най-значимата "болест", другите неща за много са "на мен няма да ми се случи"..
03 Май 2016, 12:18
За размера не са виновни те - каквото Бог им е дал, това е

, но за болестите изцяло си зависи от тях и няма какво да се оплакват. Ами да се стегнат в кръста и да си поемат отговорностите.
30 Май 2016, 16:43
analizatorka написа:Като чели и със СПИН-а "свикнахме", както сигурно ще "свикнем" и с еболата, зика и всякакви знайни и незнайни болести. Но това не значи, че трябва да сме като коне с капаци и да не правим и елементарното, за да се предпазим.
Така е, каквото можем трябва да го правим, не е толкова зор ад си сложиш един презерватив, да се празпазиш, да се намажеш с крем против комари дори. Ама като живеем на принципа "на мен няма да ми се случи"..
01 Юни 2016, 10:50
За много неща вярваме, че на нас няма да ни се случат, а то вземе, че стане точно обратното. Особено от СПИН май човек не се пази чак толкова трудно, да съществува риск и с презерватив, но е толкова минимален... ама.. на сила хубост не става, акто си нямаш самосъзнаението да се пазиш//
07 Юни 2016, 10:31
Стига да не получиш такава гадна изненада от постоянния си партньор

. Тогава вече не знам как се приема такова нещо.