В този раздел на нашия форум можете да задавате въпроси, свързани с инфекциозни и паразитни болести, да споделяте мнения и да получите съвет.
Добави отговор

Re: Повече от ХИВ-позитивните в България са мъже, как си го обяснявате?

23 Дек 2015, 11:20

веселказасмяна написа:Ами не зная, това си ситуации, в които не би могъл по-скоро да знаеш кое ще надделее дали някакъв вид безумно самосъхранение или адекватното мислене?!

Точно, докато не опре ножа до кокала не знаеш как би реагирал, особено пък ако сатва въпрос за някой чужд човек. ;)

23 Дек 2015, 12:49

Важното е да не забравяте да говорите за тази болест и да са наясно младите, а и вие самите, че трябва да се пазите. Много често по-възрастните хора, около 40-те години правят необезопасен секс с незнайни партньори. Това не е добре за никой, да знаете.

23 Дек 2015, 13:34

silver933 написа:
веселказасмяна написа:Ами не зная, това си ситуации, в които не би могъл по-скоро да знаеш кое ще надделее дали някакъв вид безумно самосъхранение или адекватното мислене?!

Точно, докато не опре ножа до кокала не знаеш как би реагирал, особено пък ако сатва въпрос за някой чужд човек. ;)

За друг е странно, това по-лесно можеш да прецениш, можеш да запазиш някакво самообладание, а ако се отнесе до теб, то тогав нещата е възможно да излязат от контрол...

23 Дек 2015, 13:38

Аз изобщо не бих говорила с такъв човек, за мен е опасно, мога да се заразя много лесно и не искам.

23 Дек 2015, 17:21

Slavena написа:Аз изобщо не бих говорила с такъв човек, за мен е опасно, мога да се заразя много лесно и не искам.

Да, то се хваща по въздушно капков път..

26 Дек 2015, 18:53

svetlozara написа:
Slavena написа:Аз изобщо не бих говорила с такъв човек, за мен е опасно, мога да се заразя много лесно и не искам.

Да, то се хваща по въздушно капков път..

Понякога се замислям дали не е по-добре да си глупав и здрав, нооо... не, не е хахах

07 Яну 2016, 11:47

Абе той спина хич не си е шега работа, а е тъпото, че наистина доста лесно може човек да се предпази от него, ако просто си сложи една гумичка, където трябва.

Re: Параноята СПИН или "това на мен никога няма да ми се случи"

26 Фев 2016, 14:54

Като чели и със СПИН-а "свикнахме", както сигурно ще "свикнем" и с еболата, зика и всякакви знайни и незнайни болести. Но това не значи, че трябва да сме като коне с капаци и да не правим и елементарното, за да се предпазим.

01 Апр 2016, 16:29

Rali_hr написа:Абе той спина хич не си е шега работа, а е тъпото, че наистина доста лесно може човек да се предпази от него, ако просто си сложи една гумичка, където трябва.

двустранна отговорност трябва е

04 Апр 2016, 09:00

m0n4eto написа:
Rali_hr написа:Абе той спина хич не си е шега работа, а е тъпото, че наистина доста лесно може човек да се предпази от него, ако просто си сложи една гумичка, където трябва.

двустранна отговорност трябва е

Щом двама участват, и двамата трябва да си носят отговорността и да се грижат за безопасността :smile:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13