В този раздел на нашия форум можете да задавате въпроси, свързани с инфекциозни и паразитни болести, да споделяте мнения и да получите съвет.
Добави отговор

Re: Има ли полеви тестове за СПИН?

09 Окт 2015, 15:59

Jully написа:
kauda написа:Нали знаете, кефът цена няма, но ако се гътне надали ще е особено щастлив. Опасенията ми за такъв тип хора са, че няма да се спрат, а ще продължи да си дири кефа, въпреки че най-вероятно ще продължи да прави безразборен секс, без да мисли за заразата, кяото носи :)

Докато някой не свърши с голям кеф и заразен с болести за цял живот.. :(

Разбира се, но е неизбежно с подобно мислене... от друга страна смятам, че те хората не са виновни, заложено им е да са такива, те просто не са научени да го потискат :roll:

12 Окт 2015, 11:07

Точно, защото не сме животни, то би следвало разумно да преценяме риска и да знаем, че за единия кеф не си струва да си слагаме главата в торбата.

Re: Повече от ХИВ-позитивните в България са мъже, как си го обяснявате?

25 Окт 2015, 16:12

Наясно съм, да не съм марсианец. Затова питам дали някой е наясно, че се е срещал с такъв човек и т.н.
Аз се съмнявам, че имах един такъв познат, не знам какво се случва с него в наши дни.. :roll:

27 Окт 2015, 12:33

Честно да ви кажа, за единия секс не бих рискувал да се огранича от секс за цял живот.. :)

01 Дек 2015, 11:54

Andrey написа:Наясно съм, да не съм марсианец. Затова питам дали някой е наясно, че се е срещал с такъв човек и т.н.
Аз се съмнявам, че имах един такъв познат, не знам какво се случва с него в наши дни.. :roll:

И какво от това, дори и да е срещал, едва ли общувам много по темата, а теб какво точно те интересува? :roll:

01 Дек 2015, 12:14

Andrey написа:Наясно съм, да не съм марсианец. Затова питам дали някой е наясно, че се е срещал с такъв човек и т.н.

И аз имах познат, за който имахме съмнения и се носеха слухове, но само толкова. Не сме показвали по никакъв начин избягване или подобни към него и мисля, че това наистина е много добре за всички, а и най-вече и за него самия, защото така не сме го игнорирали, които би било много гадно за човек в неговото положение, нали така. Важното е да се свикне, че има такива хора и да се живее с тях, а не да бъдат избягвани, вярно е, че болестта е гадна и нелечима и всички се страхуват от нея, но от един разговор не може да се прихване. :)

01 Дек 2015, 12:50

Lollipop написа:

И аз имах познат, за който имахме съмнения и се носеха слухове, но само толкова. Не сме показвали по никакъв начин избягване или подобни към него и мисля, че това наистина е много добре за всички, а и най-вече и за него самия, защото така не сме го игнорирали, които би било много гадно за човек в неговото положение, нали така. Важното е да се свикне, че има такива хора и да се живее с тях, а не да бъдат избягвани, вярно е, че болестта е гадна и нелечима и всички се страхуват от нея, но от един разговор не може да се прихване. :)

Факт е и обаче, че много малко хора реагират по точно този начин, когато реално се сблъскат с такива ситуация.

01 Дек 2015, 12:53

Особено пък при по-възрастните това е много страшно, младите сякаш повече имат разбиране към болестта. Но аз лично да си призная, бих избягвала контакти с такъв човек.

21 Дек 2015, 14:57

Kaya написа:Особено пък при по-възрастните това е много страшно, младите сякаш повече имат разбиране към болестта. Но аз лично да си призная, бих избягвала контакти с такъв човек.

Да ти акжа и аз бих избягвала, доста си е странно, с тея болести, които ни дебнат отвсякъде. По-скоро за мен всички, които казват, че не биха имали проблем по-скоро се опитват да се изкарат много лежарни, но в действителност няма да е така. :)

21 Дек 2015, 16:25

Lollipop написа:
Kaya написа:Особено пък при по-възрастните това е много страшно, младите сякаш повече имат разбиране към болестта. Но аз лично да си призная, бих избягвала контакти с такъв човек.

Да ти акжа и аз бих избягвала, доста си е странно, с тея болести, които ни дебнат отвсякъде. По-скоро за мен всички, които казват, че не биха имали проблем по-скоро се опитват да се изкарат много лежарни, но в действителност няма да е така. :)

Ами не зная, това си ситуации, в които не би могъл по-скоро да знаеш кое ще надделее дали някакъв вид безумно самосъхранение или адекватното мислене?!
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13