В този раздел на нашия форум можете да задавате въпроси, свързани с алергия и имунология, да споделяте мнения и да получите съвет - хранителни, слънчеви алергии и други.
Добави отговор

Re: Алергия или?

13 Сеп 2017, 19:12

благодаря ви момичета и момчета за всичко аколкото до изследването аз съм хвърлил една торба пари за наркотици за здравето си ли няма да отделя било то 100 било 1000 . Благодаря ви много надявам се утре да имам резултат ще ви споделя какъв е.Поздрави и лека вечер

13 Сеп 2017, 19:13

ще чакаме, защото наистина е много странно това, което споделяш, успех и да не ни забравиш :mrgreen:

13 Сеп 2017, 19:20

Хахаха няма. абе незнам за теб колко е странно но като ми се случи първите 2/3 пъти 3 дни не спрях да ровя из форуми нищо не намерих и останах потресен . Чак наскоро започнах да говоря с приятели и майка ми за това.и започнах да пиша пп форуми надявам се това да е проблема благодаря отново на всички ще пиша като има резултат.Поздрави

14 Сеп 2017, 09:52

Много странно да усещаш такъв аромат,за такова нещо за първи път чувам,но може нещо стомаха ти да реагира по такъв начин и по-скоро да е дъхът ти с кофти аромат.

14 Сеп 2017, 14:21

Когато направиш изследването кажи какво е самото изследване, не ми е ясно какво се прави за това изследване.

15 Сеп 2017, 15:31

Здравейте днес намерих време отидох до болницата взеха ми кръв и я изпратиха засофия защото в моя град не правели такива изследвания в вторник ще дойде резултата и ще пиша. Поздрави

15 Сеп 2017, 15:37

Само кръв ли ти взеха?

15 Сеп 2017, 15:40

Да само кръв ми взеха

15 Сеп 2017, 15:43

Ще се чуе във вторник да не забравиш да пишеш, а до тогава яж зеленчуци :)

21 Сеп 2017, 16:21

Здравейте забравих да пиша вторник за жалост нямам непоносимост към лактоза незнам какво да ви кажа повече :D
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5