Правила на форума
Добави отговор

Re: Оргазъм – анален, вагинален, а може би виртуален?

19 Яну 2015, 18:07

Мисля, че мъжете предпочитат повече вагиналния секс, отколкото аналния, питала съм даже хора практикуващи и двата вида и казват, че това е най-голямото удоволствие, може би наистина все пак нещата са си направени да влизат там и затова удоволствието е най-голямо.

24 Фев 2015, 14:01

Elica написа:Мисля, че мъжете предпочитат повече вагиналния секс, отколкото аналния, питала съм даже хора практикуващи и двата вида и казват, че това е най-голямото удоволствие, може би наистина все пак нещата са си направени да влизат там и затова удоволствието е най-голямо.

Е все пак вагиналния секс си е класически, нормално е мъжете също да го харесват повече, макар че разнообразието понякога не е излишно :)

24 Фев 2015, 14:39

Да си призная и от трита вида съм изпитвала удоволствие, но все още много теми са табу за нас.

24 Фев 2015, 15:15

Kremiliya написа:Да си призная и от трита вида съм изпитвала удоволствие, но все още много теми са табу за нас.

Малко жени признават какво са опитвали! :mrgreen:
А иначе аз лично предпочитам наистина традиционния секс, така се изпитва най-голямо удоволствие, а вие мислете какво си поискате ;)

25 Фев 2015, 15:35

Човек трябва да знае за какво става въпрос, преди да отрича нещо. :mrgreen:

25 Фев 2015, 15:42

nocount написа:Мисля си, че ако няма пречки или ако няма предразсъдъци или нежелание от единия от партньорите, всяка форма на секс е ок. Даже, още повече, ако е виртуален, можеш все едно с бормашина да къртиш най-красивите жени. Което ми напомня на един стар виц.
Какво се получава, когато разрежеш с електрически трион готина моделка?
Отговор: И как какво, ерекция...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Да, сериозна глупост. Но се засмях. Има всякакви луди.

25 Фев 2015, 16:46

Виртуален оргазъм ми се вижда много странно!

27 Фев 2015, 18:11

Мисля, че е важно оргазъм да има, без значение от къде е дошъл! :mrgreen:

Re: Кой алкохол стимулира най - мощно женския оргазъм?

27 Мар 2015, 17:02

Надали е до определен алкохол, а по-скоро до количеството, ако някоя жена се е напила като талпа с какъвто и да е алкохол няма да ѝ е хич до оргазъм, а малкото количество, колкото да разпали страстите е друго нещо :)

Re: Кой алкохол стимулира най - мощно женския оргазъм?

27 Мар 2015, 17:38

marsu написа:Надали е до определен алкохол, а по-скоро до количеството, ако някоя жена се е напила като талпа с какъвто и да е алкохол няма да ѝ е хич до оргазъм, а малкото количество, колкото да разпали страстите е друго нещо :)

И аз съм на това мнение, ако е прекалила с пиенето, положението ще стане страшно, вместо забавно, но е факт, че пийналите жени са по-разкрепостени ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 27