Правила на форума
Добави отговор

Re: Помогнете ми да симулирам оргазъм!

20 Апр 2015, 12:42

Ще го измислиш, аз редовно симулирам, понякога не се чувствам комфортно, нито ми се прави каквото и да ебило и си мисля странични неща, тогава охкам по задължение. :lol:

Re: Помогнете ми да симулирам оргазъм!

20 Апр 2015, 13:45

fawla написа:Ще го измислиш, аз редовно симулирам, понякога не се чувствам комфортно, нито ми се прави каквото и да е било и си мисля странични неща, тогава охкам по задължение. :lol:

Много е гадно по такъв начин да лъжеш половинката си, много тъпо! Но те разбирам, до някъде. Не е ли по-лесно да откажете секс, отколкото да се играе такъв цирк? :roll:

Има ли как да получим винаги оргазъм?

20 Апр 2015, 14:37

От както родих не изпитвам никакъв оргазъм в секса. :cry: Разбира се, че ми е приятно, наясно съм, че не всеки път можем да стигнем до оргазъм жените, но това не означава, че той трябва да бъде ей така усмихнат и доволен от работата си: :mrgreen:

inbed.jpg
inbed.jpg (30.22 KiB) Прегледано 21272 пъти

А аз отстрани да съм неудовлетворена от преживяното. :| Мислих, че проблемът е в мен, чисто физически, но всичко е наред, а психически продължавам да изпитвам удоволствие и влечение към съпруга си. :roll: Има ли как винаги да получим оргазъм ние жените, или това е невъзможно? :?: Склонна съм да изпробвам всякакви варианти, за да се почувствам отново добре. Вие имате ли някакви тайни и тактики, които използвате, за да получите оргазъм? :geek:

Re: Има ли как да получим винаги оргазъм?

20 Апр 2015, 14:41

Ами признай си сега - ти стоиш и чакаш само да се свърши работата мъжа ти ли? :roll: Не е лесно така, как ще получиш наистина удоволствие, ако не влагаш старание? :)

20 Апр 2015, 15:04

Еее, ако ставаше щеше да е супер! Използвали ли сте секс играчки, те може да ви помогнат? :roll:

20 Апр 2015, 15:44

Е, много искате жените. :mrgreen: Много искате винаги да получите оргазъм, да не мислите, че на нас ни е много приятно и весело всеки път.

20 Апр 2015, 16:22

Звучи много добре, но пробвайте да сменяте позите, това може да помогне, за да получиш оргазъм :)

20 Апр 2015, 16:38

Е чак пък редовно и едва ли не всеки път не е присъщо на никоя жена май.. жените доста трудно стигаме до оргазъм, за съжаление :(

20 Апр 2015, 17:13

Мисля, че тези лубриканти, който продават на Дюрекс, например, биха ти помогнали доста, някой затоплят, други охлаждат, имат широка гама, аз лично съм много доволна от този!

21 Апр 2015, 09:02

Много добра идея е с лубриканта, аз също използвам напоследък и съм много доволна, наистина засилва усещането :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 27