Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да познаем истинския оргазъм?

20 Фев 2012, 17:59

ох, много ме развеселихте, мерси :))) трънчо е прав, жената като получава оргазъм не може да контролира, която и да е част от тялото си, аз например, понеже съм много швълкива изпадам в нещо като ступор :)))) добре, де, винаги съм се чудила, тези разни конвулсии, дето се случват по ключовите й части, не се ли усещат и от другия участник?

21 Фев 2012, 11:07

Истинският натурален оргазъм няма как да не бъде разпознат от един опитен мъж в леглото. Ако имате проблеми с разпознаването на симулиран и истински, имате нужда от повече секс :)

Re: Незабравим оргазъм, къде си?

08 Мар 2012, 17:41

Да понякога дори и за броени минути, което не е много добре за другата половинка. Но аз имам случай в който час и половина лашкане и няма и няма свършване. После моята не искаше и да чуе за секс :D

15 Мар 2012, 17:39

Попаднах случайно на един продукт, който е хранителна добавка. Пише че повишава либидото на жената и способността й да изпитва оргазъм. Някой приемал ли я е и има ли някакви наблщдения за нейното действие?

16 Мар 2012, 10:07

micky написа:И аз искам веднъж поне да изпитам нещо голямо и незабравимо. Незнам пробвала съм лубриканти, но те като че ли повечето са само за овлажняване. Някои пиолзвал ли е подобни добавки- хапчета, гелове?

Ами защо просто не покажете на мъжете си какво ви харесва и ви доставя удоволствие, вместо да ги сменяте :mrgreen: Мисля, че това е основния проблем - от срам ли, от притеснение ли... нямам представа, но предпочитате да мълчите по този въпрос.

16 Мар 2012, 13:49

eli написа:Попаднах случайно на един продукт, който е хранителна добавка. Пише че повишава либидото на жената и способността й да изпитва оргазъм. Някой приемал ли я е и има ли някакви наблщдения за нейното действие?

Кой е този продукт, че ми стана интересно . У нас имам Камагра, но все още не мога да се реша да пробвам какво ли ще стане. Иначе знам какъв е ефекта от Левитрата ;) Ако сте решили да отпразнувате важен повод с някой, това е стимуланта- 2-3 часа удоволствия.

19 Мар 2012, 17:33

Абе да ви кажа, ако партньора ви не става каквото и да пиете, все тая.Той като гледа само на него да му е добре, какво значение има вие дали сте пили стимулант или не сте.

19 Мар 2012, 17:35

Да ви кажа не мога да се оплача, сексуалния ми живот е на ниво. Правя секс почти през ден, но понякога ми се иска ей така като ги няма децата да направим нещо щуро със съпруга ми. Та какво препоръчвате вие дами? Ако пия стимулант, той трябва ли да пие, какъв и колко време ще ни държи?

20 Мар 2012, 10:23

Ооо блазе ти! Моя сексуален живот е на приливи и отливи :D . Но какво да се прави, дайте предложение за стимулант, който да се разтваря, че да го сложа в кафето и аз да съм доволен. Само да няма някои странични действия, че после тежко ми :D

20 Мар 2012, 13:34

Ако познаваме добре парньора си и знаем как да му доставим удоволствие, този въпрос изобщо няма да стои пред нас. Иначе жените са доста добри актриси в това отношение :mrgreen:, но наистина вредят единствено на себе си, защото те остават незадоволени в случая.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 27