11 Ное 2015, 13:18
fawla написа:kauda написа:Аз ще питам приятеля ми дали това е истина! може само нашите съфорумци да са с претенции, макар че да си призная и на мен ми е странно, когато някой се опитва да ми докосне сякаш сливиците, целувката трябва да е умерена.
аз питах вчера един приятел и каза че и на него му е странно, когато си навре жената езика до гърлото :Р
11 Ное 2015, 14:06
Elica написа:Lollipop написа:Към 16 годишна бях когато правих секс за пръви път, мисля, че точно на време, така де, хормоните тогава бошуват, предполагам, че в наши дни децата го правят по същото време ;)
Аз си мсиля, че и бабите ни са го правили на тази възраст, след като са се женили малко след като им е идвал цикъла.
11 Ное 2015, 15:23
Как ги измисляш тези неща! :) 23 Ное 2015, 10:31
25 Ное 2015, 13:07
rabotnata pchela написа:Така е, ако се целува гадно, почваш да си представяш колко е зле в леглото и как този неприятен език да речем ще трябва да го търпиш върху тялото си, абсолютна гадост!
25 Ное 2015, 14:46
Pipilota написа:rabotnata pchela написа:Така е, ако се целува гадно, почваш да си представяш колко е зле в леглото и как този неприятен език да речем ще трябва да го търпиш върху тялото си, абсолютна гадост!
Има истина, че ако целувката е кофти, то и останалите неща ще са такива, макар че може в леглото да е Факир, ама кой ще го пусне там ;) Иначе вече дойдат ли семейните отношения, май целувката става по-важна. за мен е по-важно мъжът ми да ме целуне преди да излезе, а не вечерта да правим секс :)
25 Ное 2015, 14:54
25 Ное 2015, 15:24
Lollipop написа:С кофти мърдащ език във всички посоки, или пък твърде влажна и мокра, от която се чувстваш като с банята.
25 Ное 2015, 15:53
MerryPop написа:Lollipop написа:С кофти мърдащ език във всички посоки, или пък твърде влажна и мокра, от която се чувстваш като с банята.
Ммм че те и двете са много приятни, бе... аз не зная дали може да има лоша целувка от любим човек, колкото и да е лигава.. хаха
06 Яну 2016, 11:04