И да искаш не можеш да прескочиш интимността! А едното е част от другото, не че не може секс без целувки, нооо... всички сме запознати в този тип отношения, дори и да не са от личен опит та, така си вървят ръка за ръка в една здрава връзка!
моето дете е още малко но от сега виждам разликата в интересите му след като започна да ходи на детска градина, вече се случва да ми казва,че има тайни,които не може да сподели с мен и съм започнала с обясненията,че ние не бива да имаме тайни. Надявам се един ден да се справя добре с тийнейджъра у дома:)
Разбира се, че и двете са важни, как изобщо може някой да реши, че трябва да избира! Ако едното не става то и другото се предполага, че ще е горе долу същото
При положение, че темата е тук, то става въпрос за въпроса прекаран през ума на един тийн и пак зависи много от възрастта, но смятам, че и двете могат да бъдат еднакво вълнуващи
Не смятам, че има конкретна възраст за това нещо, вярно сега децата влизат в пубертета по-рано, но и аз не смятам за редно да се случва на по 12 години и все пак е почти сигурно, че няма как децата ни да се измъкнат девствени от пубертета
Нали го знаете онзи виц "- Сине, искам да поговорим за секса... -Добре, какво те интересува? " Така че децата май го откриват по-рано от нас и може да са и по-наясно от нас самите
Децата растат много бързо и ние трябва бързо да се нагласяме покрай тях. Ако през цялото време се държим с децата си като с възрастни, мисля, че далеч по-лесно ще свикнат и те и ние с порастването