Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кое е по-важно целувката или секса?

05 Фев 2014, 17:14

И да искаш не можеш да прескочиш интимността! :D :D :D :D
А едното е част от другото, не че не може секс без целувки, :lol: нооо... всички сме запознати в този тип отношения, дори и да не са от личен опит :D та, така си вървят ръка за ръка в една здрава връзка! :P

Re: Кога разбрахте, че детето ви вече не е дете?

18 Ное 2014, 11:27

моето дете е още малко но от сега виждам разликата в интересите му след като започна да ходи на детска градина, вече се случва да ми казва,че има тайни,които не може да сподели с мен и съм започнала с обясненията,че ние не бива да имаме тайни. Надявам се един ден да се справя добре с тийнейджъра у дома:)

Re: Как тинейджърите откриват секса...

20 Ное 2014, 17:21

Аз си мисля,че днешните деца научават за секса много по-рано,отколкото ние. Аз не знам кога разбрах за секса, сякаш не беше в много ранна възраст. :roll:

24 Ное 2014, 17:21

Разбира се, че и двете са важни, как изобщо може някой да реши, че трябва да избира! Ако едното не става то и другото се предполага, че ще е горе долу същото :lol:

25 Ное 2014, 10:57

При положение, че темата е тук, то става въпрос за въпроса прекаран през ума на един тийн и пак зависи много от възрастта, но смятам, че и двете могат да бъдат еднакво вълнуващи :roll:

Re: Кога правихте секс за първи път?

25 Ное 2014, 13:59

Аз бях доста голяма, дори съм още млада в това начинание - на 18 години, сега съм на 21 :lol:

Re: Кога правихте секс за първи път?

25 Ное 2014, 15:02

Не смятам, че има конкретна възраст за това нещо, вярно сега децата влизат в пубертета по-рано, но и аз не смятам за редно да се случва на по 12 години и все пак е почти сигурно, че няма как децата ни да се измъкнат девствени от пубертета :idea:

27 Ное 2014, 18:06

Аз в тийн годините си бях по-заинтересована от целувките отколкото от секса сякаш :)

Re: Как тинейджърите откриват секса...

28 Ное 2014, 15:31

Нали го знаете онзи виц "- Сине, искам да поговорим за секса... -Добре, какво те интересува? " :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Така че децата май го откриват по-рано от нас и може да са и по-наясно от нас самите :)

Re: Кога разбрахте, че детето ви вече не е дете?

04 Дек 2014, 13:36

Децата растат много бързо и ние трябва бързо да се нагласяме покрай тях. Ако през цялото време се държим с децата си като с възрастни, мисля, че далеч по-лесно ще свикнат и те и ние с порастването :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 23