Предполагам, че ще изглеждат по този начин, а рецептата не е сложна - слага се минерална вода, кафява захар и мед, вари се до сгъстяване (не знам в този случай как може да подейства медът

Как ви се струва рецептата

daniela_tsvetkova написа:Здравейте. Дъщеря ми е на година и два месеца. На 19 декември й биха ваксина (морбили и паротит), въпреки че покашляше леко, личната лекарка я прегледа и каза че е здрава и може да се сложи ваксината. До понеделник кашлицата вече се беше засилила и тогава вече ни изписаха Панцеф и Ентитус. Вече цяла седмица пие лекарствата, а подобрение няма, дори напротив, кашлицата стана по-силна. Проявява се най-вече нощем, като заспи или след като си изпие млякото и е като пристъп - дави се и прави спазми, като че ли ще повърне и се чува как преглъща нещо. Снощи дори повърна (точно след вечеря). Като мине пристъпът, заспива що годе спокойно, почти не кашля до сутринта. Отбих я преди два месеца и заместих кърменето с кисело мляко, а от както е болна й давам адаптирано хип2. Ще съм ви благодарна за помощта.
Назад към Белодробни заболявания
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта