В този форум може да задавате вашите въпроси, свързани с белодробни заболявания - астма, пневмонии, хобб и други.
Добави отговор

Re: Чесън като лек против кашлица – действа ли?

15 Яну 2015, 13:43

Такава смес точно не съм си правила, но със сигурност ще има добър и сгряващ ефект.

16 Яну 2015, 09:44

Тази смес не съм я пробвала, но ми звучи обнадеждаващо. ;)

16 Яну 2015, 17:34

Пробвала съм я тази рецепта, много добре действа, но зависи от кашлицата и винаги имайте предвид, че трябва да ви види лекар! :!:

Re: Домашни бонбони против кашлица?

19 Яну 2015, 12:51

Не бих използвала подобни бонбони, те като се сготвят всичко полезно в тях ще замине, може би някаква малка полезна част би останала, но не вярвам особено. :lol:

Re: Знаете ли рецепти против кашлица с небет шекер?

22 Яну 2015, 14:51

Само за небет шекер и черна ряпа съм чувал, много добре ми подейства, скоро имах една ужасна кашлица, това ми помогна да се оправя много бързо ;)

22 Яну 2015, 18:15

Andrey написа:Само за небет шекер и черна ряпа съм чувал, много добре ми подейства, скоро имах една ужасна кашлица, това ми помогна да се оправя много бързо ;)

Това и аз съм го пробавла, много ефикасно! А и е приятно на вкус, за щастие хихи :)

23 Яну 2015, 09:56

Аз знам, че и само да смучеш небет шекер е ок. за кашлица, дори може да се слага в чая вместо захар.

23 Яну 2015, 17:12

Имаше чай с орехи, индрише, бира небет шекер и се пие после за кашлица, много помага ;)

24 Яну 2015, 09:51

И аз като останалите - само с ряпа, но има много рецепти. Чувала съм някои да превят сироп с бира и небет шекер.. :lol:

Re: Можем ли да заменим сиропа за кашлица с домашен?

26 Яну 2015, 14:32

Зависи много какъв е сиропа за кашлица, защо и как кашляме, защото често домашните билки не помагат много, много.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 29