В този форум може да задавате вашите въпроси, свързани с белодробни заболявания - астма, пневмонии, хобб и други.
15 Юни 2015, 10:45
Ми не мисля, че ще са много ефикасни, но поне са добра възможност малко или много да се успокои гърлото.
15 Юни 2015, 14:41
Pipilota написа:Ми не мисля, че ще са много ефикасни, но поне са добра възможност малко или много да се успокои гърлото.
Дават ефект, особено когато детето кашля като легне да спинка, така че има полза, но не може да се разчита само на тях, аз лично не съм правила една майка ми даде да опитам как ще подейства
17 Юни 2015, 13:49
За големи дали става?

Мога ли на себе си да си направя близалки?
19 Юни 2015, 14:02
Monika_Spasova написа:Обаче на мен ми харесва идеята и то много за тези близалки, така хем полезното се хапва, хем има и положител енефект над болестта.
Е, да малко или много може да има положителен ефект

))
19 Юни 2015, 14:35
На мен пък не ми звучи толкова зле, до скоро всички готвихме меда и го смятахме за полезен, слагахме го във врял чай и вече започнахме от скоро да пищим че така се губят полезните свойства. Със сигурност някаква част от тях да , но останалото не означава, че ги превръща в нещо вредно.
21 Юни 2015, 08:45
PasDeDeux написа:Pipilota написа:Ми не мисля, че ще са много ефикасни, но поне са добра възможност малко или много да се успокои гърлото.
Дават ефект, особено когато детето кашля като легне да спинка, така че има полза, но не може да се разчита само на тях, аз лично не съм правила една майка ми даде да опитам как ще подейства

Е, да, все пак все е нещо, малко или много ще помага и облекчава и ще е далеч по-приятно от някакви лекарства и по-безвредно.
06 Юли 2015, 15:22
Anka написа:И аз съм го чувала за млякото и яйцата, обаче много ме е страх с тая салмонела последните години, бих си носила кашлицата по-скоро...

Дам рисковано е, но при проверени източници не виждам какъв ще е проблема.
06 Юли 2015, 16:49
Хвана ме тея дни една ужасна кашлица и се излекувах с ядене на чесън.
06 Юли 2015, 16:58
silver933 написа:Хвана ме тея дни една ужасна кашлица и се излекувах с ядене на чесън.

Мисля, че с мед ще е също толкова ефикасно, просто защото са природни продукти с подобно действие
12 Юли 2015, 09:14
Джинджифил с мед също помага при кашлица, по 1 лъжичка няколко пъти на ден!