Тук можете да зададете въпроси по акушерство и гинекология и да споделите мнения за Вашия проблем.
26 Яну 2015, 18:06
А, да бе

А има ли такива, които мъжете да ги пият, да та си предпазят жените?
26 Яну 2015, 18:19
Не се и съмнявам, че на времето са използвали подобни методи, но не смятам, че биха свършили работа в наши дни!
05 Фев 2015, 18:44
Здравейте,
Аз също имам въпрос относно приема на таблетки Ясмин, след изпиване на опаковката от 21 таблетки, следва 7 дни почивка, в която се очаква МЦ, в рамките на тези дни защитена ли съм от нежелана бременност ?
Благодаря Ви !
06 Фев 2015, 15:00
Sisi14 написа:Здравейте,
Аз също имам въпрос относно приема на таблетки Ясмин, след изпиване на опаковката от 21 таблетки, следва 7 дни почивка, в която се очаква МЦ, в рамките на тези дни защитена ли съм от нежелана бременност ?
Благодаря Ви !
Здравейте, Sisi14!
Ако сте приемали таблетките Ясмин правилно и редовно през този 21-дневен период, пред следващите 7 дни, в които правите почивка, сте защитена от бременност.
Поздрави,
Фрамар
09 Фев 2015, 00:51
Благодаря Ви, за отговора ! Редовно ги приемам, без пропуск , но понякога се случва да ги приема с +/- 2 или 3 часа разлика от определения от мен час, надявам се не са проблем !?
09 Фев 2015, 10:03
Sisi14 написа:Благодаря Ви, за отговора ! Редовно ги приемам, без пропуск , но понякога се случва да ги приема с +/- 2 или 3 часа разлика от определения от мен час, надявам се не са проблем !?
Такава разлика не мисля, че е фатална и аз съм го правила този номер, без да искам, разбира се, но все пак е добре да е горе-долу в един и същи час
09 Фев 2015, 12:54
Sisi14 написа:Благодаря Ви, за отговора ! Редовно ги приемам, без пропуск , но понякога се случва да ги приема с +/- 2 или 3 часа разлика от определения от мен час, надявам се не са проблем !?
Не е много голям проблем, но Ви препоръчваме да се опитате да го приемате по едно и също време всеки ден.
Поздрави,
Фрамар
01 Сеп 2015, 13:28
Мисля, че с билки отдавна е минало времето в което да се пердпазваме от нежелана бременност, сега раждането е въпрос на избор не на случка.
12 Сеп 2015, 13:13
mix_twix написа:А, да бе

Има

хахаха ракия се нарича, пробвай с него.
14 Сеп 2015, 13:46
S_Milenska написа:mix_twix написа:А, да бе

Има

хахаха ракия се нарича, пробвай с него.

Ех, де това щастие да имаше как мъжете те да ни пазят от бременност, но тази тежка задача се пада само на нас жените!