Тук можете да зададете въпроси по акушерство и гинекология и да споделите мнения за Вашия проблем.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Вярвате ли, че има билки за контрацепция?

26 Яну 2015, 18:06

А, да бе :) А има ли такива, които мъжете да ги пият, да та си предпазят жените? :lol:

26 Яну 2015, 18:19

Не се и съмнявам, че на времето са използвали подобни методи, но не смятам, че биха свършили работа в наши дни! :roll:

Re: Схема за приемане на противозачатъчни Ясмин

05 Фев 2015, 18:44

Здравейте,
Аз също имам въпрос относно приема на таблетки Ясмин, след изпиване на опаковката от 21 таблетки, следва 7 дни почивка, в която се очаква МЦ, в рамките на тези дни защитена ли съм от нежелана бременност ?
Благодаря Ви !

06 Фев 2015, 15:00

Sisi14 написа:Здравейте,
Аз също имам въпрос относно приема на таблетки Ясмин, след изпиване на опаковката от 21 таблетки, следва 7 дни почивка, в която се очаква МЦ, в рамките на тези дни защитена ли съм от нежелана бременност ?
Благодаря Ви !

Здравейте, Sisi14!

Ако сте приемали таблетките Ясмин правилно и редовно през този 21-дневен период, пред следващите 7 дни, в които правите почивка, сте защитена от бременност.

Поздрави,
Фрамар

09 Фев 2015, 00:51

Благодаря Ви, за отговора ! Редовно ги приемам, без пропуск , но понякога се случва да ги приема с +/- 2 или 3 часа разлика от определения от мен час, надявам се не са проблем !?

09 Фев 2015, 10:03

Sisi14 написа:Благодаря Ви, за отговора ! Редовно ги приемам, без пропуск , но понякога се случва да ги приема с +/- 2 или 3 часа разлика от определения от мен час, надявам се не са проблем !?

Такава разлика не мисля, че е фатална и аз съм го правила този номер, без да искам, разбира се, но все пак е добре да е горе-долу в един и същи час ;)

09 Фев 2015, 12:54

Sisi14 написа:Благодаря Ви, за отговора ! Редовно ги приемам, без пропуск , но понякога се случва да ги приема с +/- 2 или 3 часа разлика от определения от мен час, надявам се не са проблем !?

Не е много голям проблем, но Ви препоръчваме да се опитате да го приемате по едно и също време всеки ден.

Поздрави,
Фрамар

01 Сеп 2015, 13:28

Мисля, че с билки отдавна е минало времето в което да се пердпазваме от нежелана бременност, сега раждането е въпрос на избор не на случка.

12 Сеп 2015, 13:13

mix_twix написа:А, да бе :) А има ли такива, които мъжете да ги пият, да та си предпазят жените? :lol:

Има ;) хахаха ракия се нарича, пробвай с него. :lol: :lol: :lol:

14 Сеп 2015, 13:46

S_Milenska написа:
mix_twix написа:А, да бе :) А има ли такива, които мъжете да ги пият, да та си предпазят жените? :lol:

Има ;) хахаха ракия се нарича, пробвай с него. :lol: :lol: :lol:

Ех, де това щастие да имаше как мъжете те да ни пазят от бременност, но тази тежка задача се пада само на нас жените! :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10