Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
Правила на форума
Добави отговор

Re: хапчета за отслабване

28 Окт 2011, 17:03

valiart написа:И аз имам една приятелка, която постоянно гладува. Ама наистина се ограничава жестоко. Лицето й направо има един изпит и омършавял вид, нооо ханша и е голям. Просто всичко е наследствено. Майка й е също пълна. Имам друга приятелка, която яде като мъж. Сутрин преди работа изяжда по една баница и още някаква друга тестяна закуска. Не пуши! Ако някой си мисли, че ако спре цигарите ще надебелее. На обяд пак си хапва. Офиса ни е до сладкарничка и следобеда с кафенцето почти редовно се подслажда с нещичко и си е слааабааа и финна като фиданка :lol: А й не е някое младо момиченце, на 40 и кусур години, раждала жена е, има 20 годишна дъщеря Всичко е до ген, метаболизма и работи, та се къса.

Гладуването е гадно нещо. аз лично имам много атлетично тяло и го поддържам редовно, почти всеки ден. Не съм херкулес, но съм добре, доста добре. Иначе съм чувал за Омега 3 - разгражда мазнините, дава енергия и намалява лошия холестерол. Ама чак гладуване, знаеш ли колко болести може да си докара човек. Майка ми е лекар и знам, леля ми също и от нея знам

Re: Коя е най-ефективната добавка за отслабване? Споделете о

29 Окт 2011, 18:05

Ако е само на билкова основа продуктът, по-трудно се отслабва.

Re: Минерали и микроелементи

30 Окт 2011, 14:09

Не виждам тук да се презентира определен продукт. Останах убеждението, че в този форум си говорим конкретно и се борави свободни с понятията марки и продукт.Сигурна съм, че всичко което пишете е вярно и научно доказано, но какво предлагате не ми стана ясно?

Re: Хранителните добавки

31 Окт 2011, 01:09

Доктор Благоева, има ли хранителни добавки, които са регистрирани като лекарства?

Re: ИЗОТРОПИН РЕДЖУВЕНЕЙШЪН

03 Ное 2011, 12:10

Според съставките му не би трябвало да има странични ефекти, все пак това са витамини и минерали. Поне така мисля аз!

03 Ное 2011, 13:21

Не няма странични ефекти, стига да се спазва препоръчителната доза.

03 Ное 2011, 14:10

borislav.bo написа:Не няма странични ефекти, стига да се спазва препоръчителната доза.

Всъщност ако се вземе повече от препоръчителната доза не би трябвало да стане нещо, нали е безвреден! А защо има препоръчителна доза тогава?

Re: Хранителните добавки

17 Ное 2011, 10:55

Аз използвам хранителна добавка Омега 3 с масло от сьомга.Все още не намирам някакъв видим резултат,но ще видим.Това което забелязвам е че напълнях малко с около два, но незнам дали е от тази хранителна добавка.Пия по два пъти на ден.

L-carnetin- за отслабване?

17 Ное 2011, 15:40

Отслабва ли се всъщност от него. Една приятелка беше започнала да пие, но нямаше никакъв ефект. Има ли значение под каква форма се приема-таблетки, капсули или течен?

Re: L-carnetin- за отслабване?

17 Ное 2011, 16:00

Поздравления, супер тема! Пил съм L-carnеtin докато тренирах. Определено има ефект, но трябва да се тренира здраво.
Препоръчвал съм на мои познати и след това отзивите са положителни, препоръчвам и тук във форума.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 55