Успешните хранителни добавки за отслабване: Мит или реалност?

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Re: Коя е най-ефективната добавка за отслабване? Споделете о

Мнениеот eleonora » 15 Май 2012, 15:27

Доволна съм от капсулите на Вита Слим, но в никакъв случай не разчитам само и единствено на тях. Заместих белия хляб с черен или пълнозърнест, ограничих сладките храни и газираните напитки, опитвам се да вечерям най-късно до 19 ч, а след това си позволявам единствено кисело мляко с мед. Дотук съм свалила 4 кг ;)
eleonora

Re: АРТИШОК ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Мнениеот Svetlio95 » 19 Май 2012, 07:22

Просто прочетох всички коментари по темата и може да се каже че съм ядосан! Защо никой не казва при какви обстоятелства взима пеодукта...? Защото неможе по цял ден да седиш на дивана да ядеш чипс и да очакваш да свалиш килограми от този продукт. Аз съм на 18, 80-83кг., 185см., в изключително добра форма и много активен, просто ми трябва да сваля няколко клограма за спорта който трениран и имам около 2 седмици и ще опитам продукта, но трябва да знаете че с стояне по цял ден пред компютър или телевизор не помага, трябва движение ! За продукта ще пища след 1-2 седмици и ще го приемам без промяна на ежедневието си ще постна* дали има или няма резолтати !
Svetlio95

Мнениеот angel 888 » 19 Май 2012, 17:21

Аз пък се чудя с кой акъл народа вярва, че за 7 дена ще свалиш незнам си колко кила мазнина. Охранваме се месеци наред, дебелем цяла година и накрая чакаме за 7 дни да свалим 10 кила мазнина. Виж да се обезводниш може.
Как точно тази алкачофа ти увеличава енергииния разход, така че да гориш собствената мазнина + тази от ограничения прием на храна, който трябва да си наложиш. Все едно един влак да хвърчи напред с висока скорост и изведнъж да включиш на задна.
После защо хората гледали с недоверие добавките и не ги смятат за повече от трева.
Не бива да се обещава, че една добавка е пенкилер за всичко или че действието е скоротечно. Аз също ползвам природни продукти, но не се доверявам на такива реклами.
angel 888

Re: Коя е най-ефективната добавка за отслабване? Споделете о

Мнениеот bobito » 28 Май 2012, 18:30

Че то има ли такава? Какво значи най-ефективна добавка за отслабване? Като чета мненията май всички са пили различни добавки - кой доволен, кой не... зависи от организма, от метаболизма и всякакви такива природни фактори. Хранителните добавки за отслабване са само и единствено допълнение към вашата диета или спорт, не може да разчитате само на тях, а ако е така сме обречени на неуспех.
Аз съм доволна от капсулите Хитозан, някой друг да ги е пил и какъв е ефекта върху него? Хайде сега да ви видя :mrgreen:
bobito

Мнениеот darae » 04 Юни 2012, 16:23

ЛЪЖА И ИЗМАМА, ЧУВСТВАМ СЕ ИЗЛЪГАНА И ОГРАБЕНА
darae

Мнениеот десита » 07 Юни 2012, 19:07

моят мъж вече 7 дена пие от това ,но няма никакъв ефект ...ама никакав, голям боклук е това и като чета останалите коментари май няма смисъл да продължава да пие останалите 7 шишенца,а тези които са отслабнали от артишока сигурно са спазвали и стриктна диета с която може да се отслабне и без да се пият тези добавки и отслабването им не се дължи на артишока със сигурност ,но те си мислят ,че е от него
десита

Мнениеот десита » 07 Юни 2012, 19:10

моят мъж вече 7 дена пие от това ,но няма никакъв ефект ...ама никакав, голям боклук е това и като чета останалите коментари май няма смисъл да продължава да пие останалите 7 шишенца,а тези които са отслабнали от артишока сигурно са спазвали и стриктна диета с която може да се отслабне и без да се пият тези добавки и отслабването им не се дължи на артишока със сигурност ,но те си мислят ,че е от него
десита

Мнениеот tochica » 08 Юни 2012, 10:18

десита написа:моят мъж вече 7 дена пие от това ,но няма никакъв ефект ...ама никакав, голям боклук е това и като чета останалите коментари май няма смисъл да продължава да пие останалите 7 шишенца,а тези които са отслабнали от артишока сигурно са спазвали и стриктна диета с която може да се отслабне и без да се пият тези добавки и отслабването им не се дължи на артишока със сигурност ,но те си мислят ,че е от него

Не знам доколко мнението ми е компетентно, но си мисля, че се изисква повече време в това отношение... Все пак става въпрос за хранителна добавка, която няма как да подейства на мига :roll: Никога не съм пила хранителни добавки за отслабване, но съм пила хомеопатия и оттам правя съпоставка. Това е моята логика по принцип, а за конкретния продукт не мога да коментирам, тъй като не съм го приемала.
tochica

Хранителни добавки - за или против!

Мнениеот aninka » 14 Юни 2012, 16:22

Направих тази тема с идеята да споделяме пием ли хранителни добавки, какви и дали ни помагат, защото мисля, че ще си бъдем от полза един на друг. Някои ги приемат, други пък отричат тяхното благоприятно въздействие върху човешкия организъм, но аз лично съм убедена, че помагат в много отношения и ги предпочитам пред лекарствата. А вие?

hranitelni dobavki.jpeg
hranitelni dobavki.jpeg (7.6 KiB) Прегледано 4602 пъти
aninka

Re: Хранителни добавки - за или против!

Мнениеот ДоРеМи » 14 Юни 2012, 16:58

Не съм пила досега хранителни добавки, но ето повод да посъбера мнения по въпроса. В никакъв случай не съм против тяхното приемане, защото е по-добре да се довериш на природата, отколкото на лекарствените продукти. Ако някой от вас е пил хранителна добавка против разширени вени, нека напише отзиви, защото съм предразположена към образуването на такива и е крайно време да предприема някакви мерки.
ДоРеМи

ПредишнаСледваща

Назад към Хранителни добавки и биопродукти