Здравейте Дами

ще започна с това, че аз нямах много килограми за сваляне, по-скоро излишно загържане на вода, тежест в краката, целулит ... и всичко това казват поради поради проблеми с бъбреците .... е да, обаче и след като се оправих с този проблем, неприятните ефекти не изчезнаха. Изпробвала съм доста неща за сваляне точно на онези 3-4 кг., които са най-трудни. А за спорт, аребики и т.н. (тичане, скачане, аеробика ...) с които да преборя тези малко килограми/или вода ... не мога да си го позволя точно заради бъбреци. Така че рещих да пробвам и този продукт. Ако прочетете внимателно - не е само артишок - има витамини, л-карнитин ... съставки които всеки редовно спортуващ приема за подобряване на метаболизма. артишокът са ми казвали че действа силно благоприятно на черния дроб и тн. При мен първото усещане беше за една приятна лекота в краката която отдавна бях забравила. И това което за първи път си наложих упорито, беше да пия много вода. До сега определено го избягвах, защото трудно изкарвах водата която изпивах и просто не мойех да преодолея този момент в които се чувствах като 100 кг. медуза, макари да съм и по-малко от половината на това... Но с този продукт пише да се пие много вода, и аз си наложих да го направя - елементарно е - водата измива шлаките и ускорява метаболизма, всеки модел/манекен/спортист ще го каже. друг ефект - тушира се онзи зверски глад които ми се явява преди/повреме/след...хихи.., знете за какво става дума:> така че аз съм доволна, спрях диуритиците които пиех преди това, които обезводняват клетките и определено вредят, особено на млад човек. допускам че и функциите на черния дроб подобрени, помагат за изхвърляне на излишно тегло, вода, и т.н. Така че няма нищо вълшебно, просто една успешна формула, съчетание на съставки които действат паралелно. А, и нещо важно - това което аз ограничих, разбирайте намалих - солта. няма организъм който да не задържа водата и да не качва килограми от солени храни, напитки (доматен сок с много сол и черен пипер:>>>, хич и не го развалях с водка, обаче после оле-ле) ... елемантарна химия ... Така че, аз се чувствам добре, свалям килограми, пия вода (насилвам се, признавам си), и виждам че целулитът драстично намалява ... да не говорим колко освежаващо се отразява всичко това на лицето:) успех Дами