Успешните хранителни добавки за отслабване: Мит или реалност?

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Re: АРТИШОК ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Мнениеот Dessys » 06 Сеп 2012, 16:29

Не знам колко се отслабва и по принцип няма чудодейно лекарство за наднормено тегло, има само добър хранителен режим и движение! Това е истината!
Що се отнася до мен обожавам този вид зеленчук задушен или"пълнен", маринован, остава приятен сладък вкус в устата. Ако се съди по името,би трябвали да се подразбира като Шок за сърцето в хубавия смисъл.
Хапвайте го, не го пийте, това е моят съвет.
Dessys

Мнениеот Smilqna » 10 Окт 2012, 20:28

Не бих пробвала нещо което се изсипва като реклама за един месец и след два все едно не е съществувало.Добрите продукти са добри защото във времето са се доказали а не продадени за няколко месеца хиляди бройки който се е минал минал.Рекламен трик без покритие в Испания го подават по пазарите за готвене и се препоръчва като слабително пък на нас ни го побутват като продукт за отслабване.
Smilqna

Мнениеот Ellf » 15 Ное 2012, 00:29

Здравейте Дами :) ще започна с това, че аз нямах много килограми за сваляне, по-скоро излишно загържане на вода, тежест в краката, целулит ... и всичко това казват поради поради проблеми с бъбреците .... е да, обаче и след като се оправих с този проблем, неприятните ефекти не изчезнаха. Изпробвала съм доста неща за сваляне точно на онези 3-4 кг., които са най-трудни. А за спорт, аребики и т.н. (тичане, скачане, аеробика ...) с които да преборя тези малко килограми/или вода ... не мога да си го позволя точно заради бъбреци. Така че рещих да пробвам и този продукт. Ако прочетете внимателно - не е само артишок - има витамини, л-карнитин ... съставки които всеки редовно спортуващ приема за подобряване на метаболизма. артишокът са ми казвали че действа силно благоприятно на черния дроб и тн. При мен първото усещане беше за една приятна лекота в краката която отдавна бях забравила. И това което за първи път си наложих упорито, беше да пия много вода. До сега определено го избягвах, защото трудно изкарвах водата която изпивах и просто не мойех да преодолея този момент в които се чувствах като 100 кг. медуза, макари да съм и по-малко от половината на това... Но с този продукт пише да се пие много вода, и аз си наложих да го направя - елементарно е - водата измива шлаките и ускорява метаболизма, всеки модел/манекен/спортист ще го каже. друг ефект - тушира се онзи зверски глад които ми се явява преди/повреме/след...хихи.., знете за какво става дума:> така че аз съм доволна, спрях диуритиците които пиех преди това, които обезводняват клетките и определено вредят, особено на млад човек. допускам че и функциите на черния дроб подобрени, помагат за изхвърляне на излишно тегло, вода, и т.н. Така че няма нищо вълшебно, просто една успешна формула, съчетание на съставки които действат паралелно. А, и нещо важно - това което аз ограничих, разбирайте намалих - солта. няма организъм който да не задържа водата и да не качва килограми от солени храни, напитки (доматен сок с много сол и черен пипер:>>>, хич и не го развалях с водка, обаче после оле-ле) ... елемантарна химия ... Така че, аз се чувствам добре, свалям килограми, пия вода (насилвам се, признавам си), и виждам че целулитът драстично намалява ... да не говорим колко освежаващо се отразява всичко това на лицето:) успех Дами :)
Ellf

Мнениеот Forman » 15 Ное 2012, 11:59

Ellf написа:Здравейте Дами :) ще започна с това, че аз нямах много килограми за сваляне, по-скоро излишно загържане на вода, тежест в краката, целулит ... и всичко това казват поради поради проблеми с бъбреците .... е да, обаче и след като се оправих с този проблем, неприятните ефекти не изчезнаха. Изпробвала съм доста неща за сваляне точно на онези 3-4 кг., които са най-трудни. А за спорт, аребики и т.н. (тичане, скачане, аеробика ...) с които да преборя тези малко килограми/или вода ... не мога да си го позволя точно заради бъбреци. Така че рещих да пробвам и този продукт. Ако прочетете внимателно - не е само артишок - има витамини, л-карнитин ... съставки които всеки редовно спортуващ приема за подобряване на метаболизма. артишокът са ми казвали че действа силно благоприятно на черния дроб и тн. При мен първото усещане беше за една приятна лекота в краката която отдавна бях забравила. И това което за първи път си наложих упорито, беше да пия много вода. До сега определено го избягвах, защото трудно изкарвах водата която изпивах и просто не мойех да преодолея този момент в които се чувствах като 100 кг. медуза, макари да съм и по-малко от половината на това... Но с този продукт пише да се пие много вода, и аз си наложих да го направя - елементарно е - водата измива шлаките и ускорява метаболизма, всеки модел/манекен/спортист ще го каже. друг ефект - тушира се онзи зверски глад които ми се явява преди/повреме/след...хихи.., знете за какво става дума:> така че аз съм доволна, спрях диуритиците които пиех преди това, които обезводняват клетките и определено вредят, особено на млад човек. допускам че и функциите на черния дроб подобрени, помагат за изхвърляне на излишно тегло, вода, и т.н. Така че няма нищо вълшебно, просто една успешна формула, съчетание на съставки които действат паралелно. А, и нещо важно - това което аз ограничих, разбирайте намалих - солта. няма организъм който да не задържа водата и да не качва килограми от солени храни, напитки (доматен сок с много сол и черен пипер:>>>, хич и не го развалях с водка, обаче после оле-ле) ... елемантарна химия ... Така че, аз се чувствам добре, свалям килограми, пия вода (насилвам се, признавам си), и виждам че целулитът драстично намалява ... да не говорим колко освежаващо се отразява всичко това на лицето:) успех Дами :)

По принцип артишока е за подобряване на функцията на стомаха и червата, така,че е съвсем нормално да се почувстваш по-добре след употребата му.
Аватар
Forman

Мнениеот Ellf » 15 Ное 2012, 22:24

здравейте пак :) май пропуснах да кажа че говоря за Алкачофа-та. Не за чистия артишок. Та в алкачофа има витамини, л-карнитин и т.н. Дано само да не изчезне, както други продукти преди това на които съм попадала, започвала да пия и тъкмо когато съм се настроила да съм упорита, се оказва че вносът спрял. А това определено е демотивиращо, а и вреди на имиджа на всеки един продукт, който макари успешен, няма начин да бъде взиман/мазан за целия препоръчителен период само поради загуба на интерес от страна на търговците.Отнася се и за кремове с определено видим ефект които съм ползвала, и хоп-спрели да ги внасят щото хората не ги търсели ... И друг един момент - промяна на състава - дано да не се случи с Алкачофа, или поне не преди да се е появила по-добрата му версия :) пак мога да дам промер с една много добра хранителна добавка за блокиране на захарите и въглехидратите (или нещо подобно беше), която изчена, и като се появи пак, уж само с нова опаковка, се оказа че мойто не чак толкова зорко око намери доста повече от 7 разлики :> пазех старата опаковка и лесно можех да сравня състава. А и тврде често, както и при лекарствата, основната съставка и количеството мойе да са еднакви, но подходящото съчетание с допълващите съставки може взаимно да усилва действието, или усвояването (формата също има значение)...но всичко това го казвам само от собствен опит, нямам и грам медитсински познания, нито пък интереси :) Успех Дами
Ellf

Мнениеот Cuddy » 23 Дек 2012, 18:28

Със същия успех може да си купувате зеленчука и да си приготвяте екстракта вкъщи.
Ако има ефект, то той ще е плацебо или ще е резултат от съпътстващите артишока ограничения и движение.
Cuddy

Мнениеот Radoslav88 » 13 Фев 2013, 10:50

Според мен това е поредната реклама, която е пълна измислица. Не си давайте парите за недоказани неща.
Radoslav88

Re: Хранителни добавки - за или против!

Мнениеот Radoslav88 » 13 Фев 2013, 10:52

Определено съм ЗА хранителните добавки. В днешното забързано ежедневие е много трудно да приемаш в необходимите количества всички хранителни вещества. Те са голямо удобство като цяло.
Radoslav88

Re: отслабване

Мнениеот maxfire » 15 Фев 2013, 18:47

Възможно е да има благоприятен ефект върху организма, но според мен не и видим.
maxfire

Re: Хранителни добавки - за или против!

Мнениеот geriva » 19 Фев 2013, 09:42

Ползвам хранителни добавки от години. Мисля, че са доста по-добър вариант от синтетичните витамини.
Срещала съм много коментари относно качеството, занижения контрол при производство, лесната регистрация на продуктите. Поради тази причина залагам на изпитани фирми, задължително гледам състава на продукта, сертификатите, технологията по която са опаковани.
geriva

ПредишнаСледваща

Назад към Хранителни добавки и биопродукти