Успешните хранителни добавки за отслабване: Мит или реалност?

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Re: Хранителни добавки - за или против!

Мнениеот zan-zan » 15 Юни 2012, 16:14

А пили ли сте хранителна добавка за коса и нокти? Все ми предлагат разни витамини, а съм по-склонна да се доверя на природните продукти :roll: Мама зимата ми беше дала половин опаковка капсули с екстракт от чесън и това е единственото, което съм пила. Не се разболях нито веднъж :) Нямам представа дали е от капсулите, но чесън в натуралния му вид не мога да ям, а всички знаете, че е перфектен имуностимулант :mrgreen:
zan-zan

Re: АРТИШОК ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Мнениеот rosicah » 17 Юни 2012, 22:51

Здравейте,за първи път пиша в този форум. Изпробвах артишока от рекламата - нямаше абсолютно НИКАКЪВ ЕФЕКТ, не отслабнах и с грам. НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ И НЕ ГО КУПУВАЙТЕ!!!
rosicah

Мнениеот nadya » 18 Юни 2012, 10:06

Ако съм против хранителните добавки, все едно да съм против природата - никакъв шанс!
zan-zan, след като родих започнах да пия хранителни добавки за коса, кожа и нокти и по-точно Биотин плюс Геритамин нео - приемах ги комбинирано. Купих си ги, защото косата ми започна страшно много да капе, а ноктите ми да се чупят и исках да взема своевременни мерки, а не да чакам хормоните ми да се наместят. Е, след 3 месеца, вече бях забравила за тези си проблеми ;)

Geritamin-neo.jpg
Geritamin-neo.jpg (36.54 KiB) Прегледано 4562 пъти

Biotin.jpg
Biotin.jpg (21.91 KiB) Прегледано 4562 пъти
nadya

Re: АРТИШОК ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Мнениеот nadya » 18 Юни 2012, 10:39

rosicah написа:Здравейте,за първи път пиша в този форум. Изпробвах артишока от рекламата - нямаше абсолютно НИКАКЪВ ЕФЕКТ, не отслабнах и с грам. НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ И НЕ ГО КУПУВАЙТЕ!!!

Привет! Ти от кой продукт по-точно не си доволна и колко време си го пила? Питам, защото една приятелка иска да си купува био сок от Артишок, който струва около 15-тина лева някъде... Тя по принцип е с по-високи стойности на холестерола и са й го препоръчали, тъй като подпомагал функцията на жлъчката :roll:

Bio_artishok.jpeg
Bio_artishok.jpeg (12.72 KiB) Прегледано 2211 пъти
nadya

Мнениеот teddy » 20 Юни 2012, 11:28

Аз съм абсолютно ЗА хранителните добавки! Дори в момента се оглеждам какви да си купя, защото след бременността ми се появиха разширени вени. Ако някой от вас е пил, нека препоръча. Знам, че конския кестен се препоръчва за разширени вени, но дали има такава хранителна добавка :roll: Крайно време е да си обърна по-сериозно внимание, но кърмих дълго време и се притеснявах да пия каквито и да е било хапчета, нищо че са природен продукт.
teddy

Мнениеот zan-zan » 21 Юни 2012, 11:25

teddy написа:Аз съм абсолютно ЗА хранителните добавки! Дори в момента се оглеждам какви да си купя, защото след бременността ми се появиха разширени вени. Ако някой от вас е пил, нека препоръча. Знам, че конския кестен се препоръчва за разширени вени, но дали има такава хранителна добавка :roll: Крайно време е да си обърна по-сериозно внимание, но кърмих дълго време и се притеснявах да пия каквито и да е било хапчета, нищо че са природен продукт.

Майка ми също има разширени вени, но при нея са наследствени, а не следствие от бременността. Пие таблетките Вариксинал на Валмарк, които съдържат конски кестен, див чемшир, черна боровинка и готу кола /каквото и да означава това/. Успоредно с това използва и гела Вариксинал, който облекчава тежестта и има охлаждащ ефект.

Varixinal.jpeg
Varixinal.jpeg (5.53 KiB) Прегледано 4997 пъти

Varixinal_gel.jpeg
Varixinal_gel.jpeg (7.41 KiB) Прегледано 4997 пъти
zan-zan

Re: L-carnetin- за отслабване?

Мнениеот desislava61 » 26 Юни 2012, 13:55

Ел-карнитина може ли да се използва с АМЕРИТЕК АВ ЕКСТРИЙМ?Моля ако някои знае да каже.Благодаря предварително.
desislava61

Мнениеот FramarModTedi » 26 Юни 2012, 14:19

desislava61 написа:Ел-карнитина може ли да се използва с АМЕРИТЕК АВ ЕКСТРИЙМ?Моля ако някои знае да каже.Благодаря предварително.

Ел-карнитин по принцип се приема преди тренировка и способства за използването на мазнините като основен енергиен източник. Подходящ е при диети и физическа активност.
Америтек АВ са капсули с високо съдържание на акай бери, които подобряват метаболизма и подтискат глада. Също изгарят мазнините, понижават холестерола и имат антиоксидантни свойства.
По принцип и двата препарата са от групата на хранителните добавки и не би трябвало да има проблем при съвместния им прием, но не го препоръчвам, тъй като мярката ще е прекалено агресивна. Вие колко килограма сте и колко килограма искате да свалите от общото си тегло.
FramarModTedi

Мнениеот desislava61 » 26 Юни 2012, 16:02

Аз съм 65 кг.и искам да сваля 5-6 кг. :D
desislava61

Мнениеот ДоРеМи » 28 Юни 2012, 13:05

desislava61 написа:Аз съм 65 кг.и искам да сваля 5-6 кг. :D

Деси, няма смисъл да натоварваш организма си с толкова хапове. Хранителни добавки, но и на тях пише да не се прекалява с дневния прием :idea: Избери само едната и спазвай някаква диета. Не знам дали спортуваш, но ако нямаш време да ходиш на тренировки, вкъщи винаги можеш да отделиш 20-30 минутки за упражнения - аз така правя. Плюс това 5-6 килограма не са много и мисля, че бързо ще ги свалиш :)
ДоРеМи

ПредишнаСледваща

Назад към Хранителни добавки и биопродукти