Успешните хранителни добавки за отслабване: Мит или реалност?

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Re: хапчета за отслабване

Мнениеот ovagimyan » 07 Фев 2012, 16:07

Хапчетата за отслабване и всички други методи от този тип според мен са изключително вредни.Човек трябва наистина, ако има желание да подобри физическото си състояние да го направи по правилния начин, чрез диетолог, инструктор за спортни упражнения и тнт...
ovagimyan

Re: хапчета за отслабване

Мнениеот wessy777 » 06 Фев 2012, 17:51

Аз принципно не съм фен на хапчетата за отслабване, но има едни от които останах много приятно изненадана (приятно в смисъл, че ми помогнаха определено)..казват се SlimWeight Pro и където и да съм чела досега, не съм видяла някой да е недоволен от тях или при някого да е имало някакъв отрицателен ефект..така че определено съм за конкретно тия таблетки ;) :roll:
wessy777

Re: АРТИШОК ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Мнениеот Forman » 06 Фев 2012, 14:26

АСЕНКА ИВАНОВА написа:ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ КОИТО СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ПРОДУКТА! ИЗОБЩО НЕ СИ ХАРЧЕТЕ ПАРИТЕ! И ТОВА Е ПОРЕДНАТА ЛЪЖА С КОЯТО ВИ ИЗМЪКВАТ ПАРИТЕ ОТ ДЖОБА! ПИХМЕ ГО И АЗ И МАЙКА МИ - ЕФЕКТ НИКАКЪВ А ЗА РЕКЛАМАЦИЯ - ДУМА ДА НЕ СТАВА

Как така рекламация? Искаш да кажеш, че щом няма ефект искаш да ти върнат парите? Е не мисля, че това е възможно!
Аватар
Forman

Мнениеот АСЕНКА ИВАНОВА » 06 Фев 2012, 14:04

ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ КОИТО СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ПРОДУКТА! ИЗОБЩО НЕ СИ ХАРЧЕТЕ ПАРИТЕ! И ТОВА Е ПОРЕДНАТА ЛЪЖА С КОЯТО ВИ ИЗМЪКВАТ ПАРИТЕ ОТ ДЖОБА! ПИХМЕ ГО И АЗ И МАЙКА МИ - ЕФЕКТ НИКАКЪВ А ЗА РЕКЛАМАЦИЯ - ДУМА ДА НЕ СТАВА
АСЕНКА ИВАНОВА

Re: Отслабване с билки - здравословно и дълготрайно

Мнениеот Memento » 05 Фев 2012, 16:42

С билките отслабването изглежда най-здравословно но дали е достатъчно ефективно, че да си заслужава търпението и усилията, има ли реални доказателства за ефекта като хора които наистина са им помогнали или всичко е в сферата на пожеланията и предположенията :roll: :roll: :roll:
Аватар
Memento

Re: Отслабване с билки - здравословно и дълготрайно

Мнениеот Silvi » 05 Фев 2012, 15:34

От баба ми знам една рецепта за отслабване с канела! Колкото и нереално да звучи канелата притежава невероятни свойства в борбата с килограмите и наднорменото тегло, но преди да се впуснете в тази борба трябва да знаете и спазвате няколко златни правила:
започнете с приема на канела два пъти дневно - сутрин и вечер на гладно. Разтворете една чаена лъжичка канела в една чаша хладка вода към тази напитка добавете една лъжичка мед, тъй като по този начин отслабването ще стене по-бързо и ефикасно. Канелата подтиска апетита и топи мазнините. Ако човек свикне да изпълнява този ритуал два пъти на ден, съвсем скоро ще види, че отслабването с канела е възможно!
Silvi

Мнениеот eli » 27 Яну 2012, 12:23

Моя приятелка си го закупи и е доволна. Пие го вече около 5 дни и е свалила 3 кг. Но не всеки е доволен от него, като чета коментари, някои не са свалили нито един килограм.
Аватар
eli

Re: Коя е най-ефективната добавка за отслабване? Споделете о

Мнениеот Silvi » 26 Яну 2012, 17:49

Ivaylo написа:
nbbsf написа:Здравейте, аз си купих мадал бал - това е швейцарски сироп за отслабване. 1 л струва 100 лв. Продава се във София на бул.България 102 , бизнес център Белисимо, на партера пише Гарабитов. Преди да се почне да се пие сиропа се изпива 1 опаковка английска сол. Сиропът е съ приятен вкус и го препоръчвам. Пие се по схема и се слага освен сироп, преварена вода, лимонов сок и червен пипер.

Опитвал съм го, приятен вкус, но нищо повече. Никакъв ефект, поне при мен.

Предполагам,че от само себе си не се отслабва, колкото и ефикасна да е една добавка, трябва да бъде съчетана с правилно хранене и много движение.Не казвам спорт, тъй като не всеки има време за спорт.
Silvi

Мнениеот Ivaylo » 26 Яну 2012, 16:14

nbbsf написа:Здравейте, аз си купих мадал бал - това е швейцарски сироп за отслабване. 1 л струва 100 лв. Продава се във София на бул.България 102 , бизнес център Белисимо, на партера пише Гарабитов. Преди да се почне да се пие сиропа се изпива 1 опаковка английска сол. Сиропът е съ приятен вкус и го препоръчвам. Пие се по схема и се слага освен сироп, преварена вода, лимонов сок и червен пипер.

Опитвал съм го, приятен вкус, но нищо повече. Никакъв ефект, поне при мен.
Аватар
Ivaylo

Мнениеот nbbsf » 25 Яну 2012, 20:30

Здравейте, аз си купих мадал бал - това е швейцарски сироп за отслабване. 1 л струва 100 лв. Продава се във София на бул.България 102 , бизнес център Белисимо, на партера пише Гарабитов. Преди да се почне да се пие сиропа се изпива 1 опаковка английска сол. Сиропът е съ приятен вкус и го препоръчвам. Пие се по схема и се слага освен сироп, преварена вода, лимонов сок и червен пипер.
nbbsf

ПредишнаСледваща

Назад към Хранителни добавки и биопродукти