zlatarski_ написа:Абсолютно по-добри резултати ще имаш от карб блокър и то поне ще са доказани съставки.
Добре де , до колкото разбирам трима или четирима тук само разбират за какво говорите, карб блокър WTF

zlatarski_ написа:Абсолютно по-добри резултати ще имаш от карб блокър и то поне ще са доказани съставки.
Mr.Eko написа:zlatarski_ написа:Абсолютно по-добри резултати ще имаш от карб блокър и то поне ще са доказани съставки.
Добре де , до колкото разбирам трима или четирима тук само разбират за какво говорите, карб блокър WTFкато са му доказани съставките, поне кажи какви са и как действат
![]()
Radoslav88 написа:Mr.Eko написа:zlatarski_ написа:Абсолютно по-добри резултати ще имаш от карб блокър и то поне ще са доказани съставки.
Добре де , до колкото разбирам трима или четирима тук само разбират за какво говорите, карб блокър WTFкато са му доказани съставките, поне кажи какви са и как действат
![]()
То единствената съставка с изцяло блокиращ ефект върху въглехидратите е екстракта от бял боб. Друга съставка с много близко действие е Гарциния Камбоджа и по-точно съдържащата се в нея Хидроксицитрична киселина.
Всички останали съставки са с цел подобряване на инсулиновата чувствителност и намаляване на кръвната захар.
Хитозана пък блокира мазнините. Общо взето смисълът на този тип продукти не е да ядете колкото искате на корем, а в моментите когато наистина Ви се яде сладко ИЛИ просто нямате достъп до качествена храна да изпиете няколко капсули преди храненето.
choki_moki написа:Апетитът ми за сладко се потиска с хром когато съм строг хранителен режим. Хром пиколинат съм пробвала на Now и Haya labs. И двете действаха еднакво. А за поддискане на апетита като цяло най-известната добавка е Гарсиния Камбоджа. Слагат я по всички carb bloker-и.
donni написа:choki_moki написа:Апетитът ми за сладко се потиска с хром когато съм строг хранителен режим. Хром пиколинат съм пробвала на Now и Haya labs. И двете действаха еднакво. А за поддискане на апетита като цяло най-известната добавка е Гарсиния Камбоджа. Слагат я по всички carb bloker-и.
Аз пък съм чела, че когато ти се яде сладко, обикновено липсва магнезий или това е комплексно?
Silvi написа:От баба ми знам една рецепта за отслабване с канела! Колкото и нереално да звучи канелата притежава невероятни свойства в борбата с килограмите и наднорменото тегло, но преди да се впуснете в тази борба трябва да знаете и спазвате няколко златни правила:
започнете с приема на канела два пъти дневно - сутрин и вечер на гладно. Разтворете една чаена лъжичка канела в една чаша хладка вода към тази напитка добавете една лъжичка мед, тъй като по този начин отслабването ще стене по-бързо и ефикасно. Канелата подтиска апетита и топи мазнините. Ако човек свикне да изпълнява този ритуал два пъти на ден, съвсем скоро ще види, че отслабването с канела е възможно!
Назад към Хранителни добавки и биопродукти
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта