Д-р Благоева, кажете някои подходящи за деителни добавки? А за нас жените - напълнява ли се от тях? Аз съм взимала бирена мая и забелязах, че напълнявам
Поздравления, супер тема! Пил съм L-carnеtin докато тренирах. Определено има ефект, но трябва да се тренира здраво. Препоръчвал съм на мои познати и след това отзивите са положителни, препоръчвам и тук във форума.
Отслабва ли се всъщност от него. Една приятелка беше започнала да пие, но нямаше никакъв ефект. Има ли значение под каква форма се приема-таблетки, капсули или течен?
Аз използвам хранителна добавка Омега 3 с масло от сьомга.Все още не намирам някакъв видим резултат,но ще видим.Това което забелязвам е че напълнях малко с около два, но незнам дали е от тази хранителна добавка.Пия по два пъти на ден.
Не виждам тук да се презентира определен продукт. Останах убеждението, че в този форум си говорим конкретно и се борави свободни с понятията марки и продукт.Сигурна съм, че всичко което пишете е вярно и научно доказано, но какво предлагате не ми стана ясно?