Успешните хранителни добавки за отслабване: Мит или реалност?

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Re: НиЛо Слим и Валмарк - перфектната фигура е достижима! Мн

Мнениеот FramarMedia » 09 Юни 2011, 22:11

вулва написа:Специално за вас Николета Лозанова, разкрива тайната на своята съвършена фигура. Тайната се нарича NiLo Slim и е изцяло натурален продукт.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ТОВА СИ Е РЕКЛАМЕН ТРИК.
ТАЙНАТА Й НЕ Е ТОЛКОВА ТАЙНА,ПЪК И САМАТА ОБЩА ВУЛВА НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА КАЗА ,ЧЕ ГИ ПИЕ ОТ 1 МЕСЕЦ!!!!!!!!
ТАКА ,ЧЕ МОЛЯ ПЪПЧИВИТЕ ТИНЕЙДЖЪРКИ,КОИТО МЕЧТАЯТ ДА ГИ БРОЙКАТ И НАКРАЯ ДА СИ ХВАНАТ ГАДЖЕ ФУТБОЛИСТ ДА КУПУВАТ!!!!!!!!!!!!!!!!

8-)
Мисля си, че 80 лева е добра цена, за да те бройкат и да имаш гадже футболист. :lol:
Аватар
FramarMedia
Модератор

Мнениеот вулва » 09 Юни 2011, 01:39

Специално за вас Николета Лозанова, разкрива тайната на своята съвършена фигура. Тайната се нарича NiLo Slim и е изцяло натурален продукт.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ТОВА СИ Е РЕКЛАМЕН ТРИК.
ТАЙНАТА Й НЕ Е ТОЛКОВА ТАЙНА,ПЪК И САМАТА ОБЩА ВУЛВА НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА КАЗА ,ЧЕ ГИ ПИЕ ОТ 1 МЕСЕЦ!!!!!!!!
ТАКА ,ЧЕ МОЛЯ ПЪПЧИВИТЕ ТИНЕЙДЖЪРКИ,КОИТО МЕЧТАЯТ ДА ГИ БРОЙКАТ И НАКРАЯ ДА СИ ХВАНАТ ГАДЖЕ ФУТБОЛИСТ ДА КУПУВАТ!!!!!!!!!!!!!!!!
вулва

Re: Коя е най-ефективната добавка за отслабване? Споделете о

Мнениеот southern_sun » 08 Юни 2011, 13:52

Е, то няма добавка, която да действа ей така от само себе си.
southern_sun

Мнениеот Evy » 08 Юни 2011, 13:27

Здравейте,като става въпрос за ефедрин,бих казала че е нож с две остриета и че със сигурност е забранен.Неговият легален аналог-синефрина,който се извлича от горчив портокал,не е толкова силен като действие в сравнение с ефедрина,но определено си има и своето действие за подтискане на апетита и ползван от здрави хора няма странични ефекти.Аз съм пила Стоп Апетит Супер Слим,който е капсули с ехтракт от горчив портокал ( синефрин ),продукта работи,трябва му малко време да се натрупа,но в края на краищата не може да се седи и лежи и да чакате чудеса.Живота е движение.
Evy

Мнениеот DIANA » 07 Юни 2011, 16:19

ЗДРАВЕЙТЕ, ОТ НЯКОЛКО ДНИ ЧЕТА ЗА ВИТАСЛИМ , ТАЛИЯ РЕДУКТА И НЕ МОГА ДА РЕША ОТ КОЕ ДА ПИЯ. ИМАМ И ОПЕРАЦИЯ ПРЕДИ 5 МЕСЕЦА, СЛЕД НЕЯ НАПЪЛНЯХ И СЕГА ИСКАМ ДА СВАЛЯ МАЛКО КГ, АКО ИМА НЯКОИ ДА МИ ПОМОГНЕ, ПИТАХ И В АПТЕКА, НО ТАМ МИ ПРЕДЛАГАТ И АЗ НЕ ЗНАМ КОЕ ДА ИЗБЕРА.
DIANA

Някой има ли мнение за продуктите на Фарма лайн

Мнениеот southern_sun » 07 Юни 2011, 14:26

Някой опитвал ли е от продуктите на Фарма лайн?
southern_sun

Re: Минерали и микроелементи

Мнениеот southern_sun » 02 Юни 2011, 12:05

Аз си ги набавям само чрез храната. :roll:
southern_sun

Мнениеот bubulina » 29 Май 2011, 14:19

Не немогат да направят такова нещо, нали си има органи на проверка, преди да пуснат нов продукт. Аз мисля че просто на Пинослим не му е тръгнала продажбата и са решили да зарибят хората, като сложат някаква личност там, като Николета Лозанова/ новата визия и готово, продажбите тръгват.
bubulina

Мнениеот lila » 27 Май 2011, 17:43

Според мен има нещо СУУУУУПЕР ГНИЛО в цялата тази работа. Как Пинослима струва над 40 лв., а този Нилослим струва 20 лв., като на практика са едно и също?
Дали на стария Пинослим не му е изтекъл срока на годност и да са го препакетирали, за да си го изгълтаме ние, опитните зайчета?
Ужас, само като си посля тръпки ме побиват :( :( :( :(
lila

Мнениеот lila » 27 Май 2011, 17:25

Доста сковано... хранителните добавки не натоварват организма, напротив, в днешно време май все повече се нуждаем от тях.
Разбира се, много е важно да се избере най-доброто на пазара.
Все пак живеем в 21 век и имаме пълен достъп до инфо, така че много лесно и напълно самостоятелно и съзнателно да направим избора си.
lila

ПредишнаСледваща

Назад към Хранителни добавки и биопродукти