Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Коя е най-ефективната добавка за отслабване? Споделете о

25 Май 2011, 13:09

Честно казано съм против, каквито и да е добавки за отслабване. Разумен хранителен режим, малко повече ходене и бихме могли да поддържаме тялото си в норма, без да го натоварваме с разни добавки и буклуци.

Re: Инхуа капсули за отслабване

25 Май 2011, 12:56

Всички продукти за отслабване са с ртазхлабващо действие и предизвикват стомашно неразположение....

Re: Коя е най-ефективната добавка за отслабване? Споделете о

14 Май 2011, 15:04

Аз нямам някакъв режим за отслабване, просто в един период отслабвам, после напълнявам :lol: , да възвърна загубеното. Но май през пролетта, някъде към края, тогава се сещаме всички да влезем във форма, че нали идва лято (плаж, море, голи кълки), няма да се излагаме я :)

14 Май 2011, 14:52

Понякога отначало, при първи-втори прием е възможно да почувстваш малко неразположение, но после изчезва. А и особенно, ако до сега не си приемал подобни продукти е нормално :)

10 Май 2011, 10:49

О дааз веднъж пих, майка ми си го беше взела да отслабва уж, на нея нищо и няма, а мен ме скъса корема да ме боли :D

Re: Минерали и микроелементи

09 Май 2011, 13:34

Освен полезните минерали в нашия организъм има и т.нар. токсични минерали, които предизвикват сериозни здравословни проблеми и затова трябва да ги избягваме.
Към тази група спадат: живак, кадмий, арсен, алуминий и олово.
Правилното приемане на минерали, чрез консумация на храна или чрез приема на хранителни добавки, помага за добро здраве, баланс на течностите, правилно действие на хранителните съставки, поддържане на добро кръвообращение и добра функция на екзокринните и ендокринните жлези в човешкия организъм.
Най-важното равновесие, което трябва да подържа здравото човешко тяло е киселинно-алкалния баланс. Тялото използва всички възможни начини да поддържа ниска киселинна среда в кръвта.

Re: Хранителните добавки

09 Май 2011, 13:11

През последните години представата на хората за обогатените с витамини хранителни добавки значително се промени.
Преди се считаше, че те са фармацевтични продукти, предназначени за деца, бременни жени и хора със сериозни здравословни проблеми. Днес, приемът на хранителни добавки е задължителен за правилното функциониране на човешкия организъм.
Те се разделят на две основни категории:
• Хранителни добавки, които допълват обичайното хранене или диета.
• Храни за специален хранителен режим: Става въпрос за хранителни продукти, включващи съставки, предназначени за определена група хора (напр. бебета и малки деца, хора с нарушен метаболизъм и др.).

07 Май 2011, 14:09

Така е разбира се.

Re: НиЛо Слим и Валмарк - перфектната фигура е достижима! Мн

05 Май 2011, 14:21

lioni_82 написа:Тоя корейски бор е и основна съставка на Пинослим на Валмарк - е кое му е тогава голямото откритие на Николета Лозанова и Нилослим - все едни и същи боклуци са. Движение и по-малко ядене му е майката

Съгласен съм с теб до някъде. Все пак имат ефект, просто трябва да ги съчетаеш с леки тренировки, разходки, малко натоварване да има и ограничение от сладко. Ефекта си проличава до някой ден. Ако само се тъпчем и седим на едно място, ще има да почакаме да влезем във форма.

04 Май 2011, 14:14

Абе по-добре човек да се храни здравословно отколкото да използва добавки, но когато не е възможно това тези продукти могат да бъдат добър заместител.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 55