Успешните хранителни добавки за отслабване: Мит или реалност?

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Re: Инхуа капсули за отслабване

Мнениеот FramarModEli » 19 Апр 2011, 09:36

Да, можете да ги приемате и двата продукта. Това ще ви се отрази добре, понеже съдържат различни съставки, които се допълват и спомагат за постигането на по-добър ефект.
FramarMod2
FramarModEli

Re: Коя е най-ефективната добавка за отслабване? Споделете о

Мнениеот bubulina » 19 Апр 2011, 09:20

Секса ни помагал да отслабнем и да направим оформено и стегнато дупе :) . Едно че е без пари, друго че ти доставя удоволствие :P
bubulina

Re: НиЛо Слим и Валмарк - перфектната фигура е достижима! Мн

Мнениеот radina » 18 Апр 2011, 18:12

southernsun написа:А според теб лицето на Николета Лозанова дали ще продава продукта?

Според мен лицето на продукта само привлича вниманието на хората пък дали действа сами ще разберете след използване на продукта.
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие
Аватар
radina

Инхуа капсули за отслабване

Мнениеот radina » 18 Апр 2011, 18:07

Имам въпрос могат ли да се комбинират капсулите с чай инхуа ? И някой пробвал ли е да ги комбинира ?
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие
Аватар
radina

Мнениеот southern_sun » 18 Апр 2011, 16:44

bisertaskov написа:Според мен първо трябва да се започне от храненето и начина ни на живот, ядем каквото ни падне и сме обездвижени, определено съм за спорта и промяна на храненето и след това може да вземем и някаква добавка за отслабване и вероятно ще има ефект.Пълна заблуда е че можеш да плюскаш, да седиш пред компютъра и с продукт за отслабване да се случи нещо.
Нямам против добавките но нали самото им име подсказва че всъщност са допълнение към целта която имаме в случая отслабването.В крайна сметка всеки сам решава как да топи килограми.

Подкрепям bisertaskov напълно, за да отслабнем ефективно трябва да изберем най-оптималната диета, която няма да лиши организма ни от необходимите хранителни вещества, да съчетаем диетата със спорт и тогава може да използваме и някоя хранителна добавка за по-бързо изгаряне на мазнините.
southern_sun

Мнениеот bisertaskov » 18 Апр 2011, 13:35

Според мен първо трябва да се започне от храненето и начина ни на живот, ядем каквото ни падне и сме обездвижени, определено съм за спорта и промяна на храненето и след това може да вземем и някаква добавка за отслабване и вероятно ще има ефект.Пълна заблуда е че можеш да плюскаш, да седиш пред компютъра и с продукт за отслабване да се случи нещо.
Нямам против добавките но нали самото им име подсказва че всъщност са допълнение към целта която имаме в случая отслабването.В крайна сметка всеки сам решава как да топи килограми.
Дръж главата си ниско наведена (скромност), очите да гледат високо (амбиция), устата затворена (спокойствие); изгради себе си върху синовно уважение и помагай на другите.
bisertaskov

Мнениеот eli » 18 Апр 2011, 12:27

Не съм пила нищо за отслабване, не съм голям привърженик на такива продукти.
Аватар
eli

Re: ИЗОТРОПИН РЕДЖУВЕНЕЙШЪН

Мнениеот eli » 18 Апр 2011, 09:57

Хмм, ами добри неща са написали хората за него,някой ако го е пробвал да каже какви резултати има.
Аватар
eli

Мнениеот southern_sun » 17 Апр 2011, 23:18

А според теб лицето на Николета Лозанова дали ще продава продукта?
southern_sun

Мнениеот komarita » 17 Апр 2011, 23:07

НиЛо Слим е старият продукт на Валмарк Пинослим. За него нямаше добри отзиви... Явно привличайки известна личност като рекламно лице са решили да раздвижат продажбите на продукта... Все пак хитро от тяхна страна, но по отношение на отслабващия му ефект - мнението ми е по-скоро негативно.
komarita

ПредишнаСледваща

Назад към Хранителни добавки и биопродукти