Успешните хранителни добавки за отслабване: Мит или реалност?

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Re: Новото чудо, от което слабеем – пак ли е измама?

Мнениеот Миленита » 13 Ное 2018, 15:24

Не знам как все още има хора, които се хващат на тия трикове с магическото отслабване. Това са глупости. Дори и да отслабне някой, после килограмите ще се върнат, защото не може цял живот на хапчета и разни такива да кара, нали?
Миленита

Отслабване със Златен чай, мисия възможна ли е?

Мнениеот Dalia » 30 Ное 2018, 22:11

В последно време все по-често ми се появява рекламата за Златен чай. Чета големи суперлативи за него, че как ако го пиеш 6 месеца може да сволиш 20кг и нагоре в зависимост от теглото ти. Но все си мисля, че това е поредната добра реклама, но пък знае ли човек? Та реших и аз да попитам : Пили ли сте го туй чудо? Имаше ли ефект при вас? Колко време го пихте и от колко кг се освободихте? За една преателка питам ...
Dalia

Re: ЛИКУИД ОФ - помага ли за отслабване?

Мнениеот Stefany_Nik » 07 Дек 2018, 11:48

Аз пък съм доволна. Съчетах го с по-разумно хранене и определено имаше ефект.
Stefany_Nik

Re: Отслабване със Златен чай, мисия възможна ли е?

Мнениеот Viktor.Ivanov » 08 Дек 2018, 21:25

Никак не е лоша идея, както и продукт. Но ако ядеш баница и мръвки и по 10 литра чай да пиеш, полза няма.
Понякога ми викат Докторе, защото не ми знаят първото име.
Viktor.Ivanov

Re: Новото чудо, от което слабеем – пак ли е измама?

Мнениеот Karina_85 » 08 Яну 2019, 13:29

Няма такова нещо като ям, колкото искам, но отслабвам. Истината винаги е просто, но и болезнена :mrgreen: - ограничения в храните и активен спорт.
Аватар
Karina_85

Re: Хранителни добавки - за или против!

Мнениеот Dust » 14 Мар 2019, 11:18

Е, не мога да ги отрека, при положение, че има хора, които са алергични към определени храни и няма как по друг начин да си набавят определени вещества. За мен лично са излишни, защото смятам, че се храня що годе разнообразно и нямам здравословни проблеми.
Dust

Мнениеот Ая123 » 26 Мар 2019, 15:25

Като знам как се храня, нямам нищо против. Просто има групи храни, които недолюбвам и няма друг начин да си доставя нужните вещества, освен с добавки.
Ая123

Мнениеот gerrito » 27 Мар 2019, 09:32

Хранителните добавки понякога са наистина единствения начин да си набавиш някои необходими вещества, особено при силни алергии към определени групи храни. Аз за щастие нямам подобни алергии, но тренирам активно и често вземам аминокиселини на Optimum Nutrition от тук - има голям избор на хранителни добавки https://sportensklad.bg/hranitelni-dobavki . Иначе съм твърдо против всякакви "добавки" за отслабване, уж на растителна основа от магическа Худия в пустинята Калахари и първо че нямат никакъв ефект, но и могат да бъдат много опасни. Предполагам всички се сещат за кой точно продукт говоря.
gerrito

Wow tea - пили ли сте от чая и помага ли при отслабване?

Мнениеот Аля » 14 Май 2019, 14:13

Наумила съм си, че имам едни 3-4 кг за сваляне, но тъй като диетите не са моята сила, търся други начини...
Видях рекламата на този чай и се замислих дали да не пробвам. Някоя от вас пила ли го е, има ли ефект? Гаден ли е на вкус и има ли кофти странични ефекти? Всичко, което се сетите, ще ми е от полза.
Аля

Re: Wow tea - пили ли сте от чая и помага ли при отслабване?

Мнениеот Bloody Mary » 14 Май 2019, 14:27

На мен не ми е бил необходим. Майка ми си купува всичко, което рекламират за отслабване :roll:
Знам, че вече приключва първата опаковка, но не е съвсем стриктна с графика на пиене. Пийва си по малко през деня просто. Не съм забелязала да е отслабнала обаче. Похвали се, че й е помогнал много за подуването на корема, а за нея това беше сериозен проблем. Също така знам, че подобрява метаболизма.
Но специално за свалянето на килограми не виждам да е дал резултат.
Аватар
Bloody Mary

ПредишнаСледваща

Назад към Хранителни добавки и биопродукти