Успешните хранителни добавки за отслабване: Мит или реалност?

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Re: Wow tea - пили ли сте от чая и помага ли при отслабване?

Мнениеот Кети cat » 14 Май 2019, 14:33

За подуването е много ефикасен. Вкусът на мен лично много ми харесва - истински билков чай. Даже приятелят ми като види каната и си сипва да пие, много е хубав. Според мен си заслужава парите.
Аз свалих 2-3 килограма вече, но и спортувам.
Кети cat

Мнениеот Валерия М » 14 Май 2019, 14:51

Аз наскоро приключих една опаковка и правя почивка, защото стомахът става ленив. Да не забравяме, че чаят съдържа и зелен чай, който много помага за подобряване на метаболизма, но е добре да не привикваме към него. 1 опаковка ми стигна за 21 дена.
Що се отнася до килограмите, не съм сигурна, че помага, но пък спрях кафето, което ми беше голям проблем и когато тренирам се потя много повече. За мен лично тренировки + чая + разумно хранене наистина влияят добре.
Валерия М

Мнениеот velvet_81 » 14 Май 2019, 14:54

Моя позната го пи, но тя целеше детоксикация и беше доволна от резултата. Казваше, че е и много освежаващ и приятен на вкус.
Чувала съм за още един, който също уж за отслабване, детоксикация и тонус - Ulatea. Но никой от двата не съм пила лично аз.
Четейки коментарите по-горе, май за отслабване не върши работа.
velvet_81

Мнениеот Алиса_В » 14 Май 2019, 15:01

Аз нали все се мъча да отслабна, и този чай съм пробвала. Честно казано, освен чувството за свежест, което ми остави, друго нищо. Не свалих нито един килограм, а изпих две опаковки. Скъп е и според мен не си струва инвестицията.
Алиса_В

Мнениеот Ива Тодорова » 14 Май 2019, 15:05

Да ви кажа, с чай и никакви усилия не се отслабва :wink: Можете да си го пиете - за удоволствие и комфорт. Трябва режим на хранене и спорт. Всичко друго е голяма реклама за излишно създадени продукти с висока цена. Можете да си купите по отделно билките, които са в състава на чая, и да ви излезе в пъти по-евтино. :thumbup:
Аватар
Ива Тодорова

Мнениеот Любомира » 02 Юли 2019, 09:28

Стига, бе, хора! Мислех, че подобни гръмки реклами вече не хващат никого в капана. Толкова ли е лесно?! Направо съм изненадана.
Любомира

Re: Коя е най-ефективната добавка за отслабване? Споделете опит!

Мнениеот classy » 15 Юли 2019, 11:45

Според мен няма универсалнихапчета за отслабване, които да са ефикасени за всеки. Най-вече трябва да се наблегне на правилно хранене и повече движение. А самите добавки задължително след консултация със специалист.
classy

Re: Здравословно отслабване със Slimcut

Мнениеот Мики Маус » 23 Авг 2019, 16:31

Звучи много добре. Някой пробвал ли го е? Може ли да каже какъв е ефекта и за колко време има видими резултати?
Аватар
Мики Маус

Re: "ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ"

Мнениеот Мики Маус » 03 Окт 2019, 09:09

Много добра тема. Браво! А на въпроса: "как нашите деди и прадеди са живели по 80- 90 години без тези добавки?" моят отговор е - ами чиста вода, чист въздух, чиста храна, липса на стрес. Достатъчно ли е? :wink:
Аватар
Мики Маус

Re: "ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ"

Мнениеот Лош Холестерол 007 » 03 Окт 2019, 12:30

Ако нямаш възможност за здравословно хранене и мултивитамините са решение, макар че съм съгласен за плодовете и зеленчуците. При това в описанието на всички хранителни добавки пише: "Продуктът не е заместител на разнообразното хранене."
Аватар
Лош Холестерол 007

ПредишнаСледваща

Назад към Хранителни добавки и биопродукти