Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
19 Апр 2011, 09:36
Да, можете да ги приемате и двата продукта. Това ще ви се отрази добре, понеже съдържат различни съставки, които се допълват и спомагат за постигането на по-добър ефект.
19 Апр 2011, 09:20
Секса ни помагал да отслабнем и да направим оформено и стегнато дупе

. Едно че е без пари, друго че ти доставя удоволствие
18 Апр 2011, 18:12
southernsun написа:А според теб лицето на Николета Лозанова дали ще продава продукта?
Според мен лицето на продукта само привлича вниманието на хората пък дали действа сами ще разберете след използване на продукта.
18 Апр 2011, 18:07
Имам въпрос могат ли да се комбинират капсулите с чай инхуа ? И някой пробвал ли е да ги комбинира ?
18 Апр 2011, 16:44
bisertaskov написа:Според мен първо трябва да се започне от
храненето и начина ни на живот, ядем каквото ни падне и сме обездвижени, определено съм за спорта и промяна на храненето и след това може да вземем и някаква добавка за отслабване и вероятно ще има ефект.Пълна заблуда е че можеш да плюскаш, да седиш пред компютъра и с
продукт за отслабване да се случи нещо.
Нямам против добавките но нали самото им име подсказва че всъщност са допълнение към целта която имаме в случая отслабването.В крайна сметка всеки сам решава как да топи килограми.
Подкрепям bisertaskov напълно, за да отслабнем ефективно трябва да изберем най-оптималната диета, която няма да лиши организма ни от необходимите хранителни вещества, да съчетаем диетата със спорт и тогава може да използваме и някоя хранителна добавка за по-бързо изгаряне на мазнините.
18 Апр 2011, 13:35
Според мен първо трябва да се започне от
храненето и начина ни на живот, ядем каквото ни падне и сме обездвижени, определено съм за спорта и промяна на храненето и след това може да вземем и някаква добавка за отслабване и вероятно ще има ефект.Пълна заблуда е че можеш да плюскаш, да седиш пред компютъра и с
продукт за отслабване да се случи нещо.
Нямам против добавките но нали самото им име подсказва че всъщност са допълнение към целта която имаме в случая отслабването.В крайна сметка всеки сам решава как да топи килограми.
18 Апр 2011, 12:27
Не съм пила нищо за отслабване, не съм голям привърженик на такива продукти.
18 Апр 2011, 09:57
Хмм, ами добри неща са написали хората за него,някой ако го е пробвал да каже какви резултати има.
17 Апр 2011, 23:18
А според теб лицето на Николета Лозанова дали ще продава продукта?
17 Апр 2011, 23:07
НиЛо Слим е старият продукт на Валмарк Пинослим. За него нямаше добри отзиви... Явно привличайки известна личност като рекламно лице са решили да раздвижат продажбите на продукта... Все пак хитро от тяхна страна, но по отношение на отслабващия му ефект - мнението ми е по-скоро негативно.