Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
06 Апр 2011, 10:09
Мисля да го пробвам този продукт, вижда ми се по-надежден от останалите. Вие какво ще кажете?
05 Апр 2011, 14:22
Аз лично нямам доверие на тези продукти!!! Когато реша, че трябва да отслабна минавам на плодове и зеленчуци!
05 Апр 2011, 10:27
Продуктът рекламиран от Николета Лозанова е вече на пазара, много силна реклама, но дали няма е поредния продукт, който трябва да пиеш поне 6 месеца за поразяващ ефект?
04 Апр 2011, 10:55
Някой ползвал ли е този
продукт какви са отзивите ви от него? Смятам да го пия за по-добър тонус и лек и спокоен сън тъй като последно време имам проблеми със съня. Какъв е ефекта му върху организма, има ли подобрение след използването му?
02 Апр 2011, 18:13
parker lewis написа:eee, супер ! Мисля да си поръчам - струва ми се много изгодна тая промоция. Като гледам и може да ми го пратят до вкъщи. Ама някой пробвал ли го е вече тоя илач
Аз вече си го поръчах докато чакам някой да каже какъв е ефекта може и да мине лятото

,така че давайте да го ползваме съвместно и после ще коментираме резултатите
02 Апр 2011, 10:21
eee, супер ! Мисля да си поръчам - струва ми се много изгодна тая промоция. Като гледам и може да ми го пратят до вкъщи. Ама някой пробвал ли го е вече тоя илач
02 Апр 2011, 08:44
Я някой да се престраши и да го пробва...после да сподели резултата, та да знаем какво да правим
Пък и имат добра промоция като гледам така!
http://apteka.framar.bg/30020807/%D0%BD ... %D0%BE-3-1
01 Апр 2011, 19:43
И пролетната свежа салатка гарнираш със по една капсулка NILO SLIM

Четох хубави неща за този продукт
01 Апр 2011, 16:05
Глад и спорт му е майката. Забравяш за пържолките и ги заместваш с пролетна свежа салата!