Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Коя е най-ефективната добавка за отслабване? Споделете опит!

23 Окт 2016, 19:59

Аз ползвах саг 8 от https://www.greenhealth.bg/produkt/%d1% ... 0%d0%b3-8/ и за 2 месеца прием получих добър спад на килограми и добър тонус и се чувствам добре за сега.

20 Сеп 2016, 13:26

За мен е опасно сам да си решаваш какви неща да пиеш, за да отслабнеш. Нито знаеш какво означават имената на всички съставки, нито знаеш как ще ти подействат.

20 Сеп 2016, 10:35

Пила съм, даже не помня какво беше, страдах от ужасно сърцебиене, беше ми все лошо, вярно, апетит нямах, но как не се затрих не знам!

10 Сеп 2016, 13:42

От билки и полезни вещества едва ли може да ти стане нещо :smile: . Вече ако има някакви изкуствени примеси, нещата са други.

10 Сеп 2016, 12:12

Не, аз досега не съм имала никакви странични ефекти. Нищо не ми е поникнало, хаха :grin:

09 Сеп 2016, 09:41

Като пиете тези добавки, забелязали ли сте някакви странични действия, които да не ви харесват или да ви притесняват? Аз все не смея да ги пробвам. Имам чувството, че едва ли не ще ми поникнат косми, образно казано :mrgreen: .

08 Сеп 2016, 18:30

Моят режим за сваляне на килограми се основава на изгаряне на мазнини с добавки от HealthStore.bg . Пробвала съм различни хранителни добавки, но най-ефективните за мен са капсулите PURE INOSINE. С тях свалих килограми за оптимално кратко време.

Re: Хранителните добавки - какви са те?

19 Юли 2016, 11:37

Една от най-известните и пълзотворни хранителни добавки на пазара в момента е боровия прашец. Може да научите повече за него на http://borovprashec.net/

Re: Хранителните добавки - какви са те?

15 Юли 2016, 14:13

Най-доброто за децата е да приемат възможно най-разнообразната храна и няма да имат нужда от добавки. От такива имат нужда хронично болни деца или на специален режим като болни от диабет или с алергии, деца, които не приемат разнообразна храна.

13 Юли 2016, 15:15

Лично аз съм на мнение, че няма нищо по ефикасно от една добра тренировка и балансиран хранителен режим, но честно казано съм прибягвала и до хранителни добавки като l carnitin, fat burner и останах най-доволна от този продукт. Не, че съм отслабнала както го описват в рекламите, седя си и нищо не правя и като, че ли с вълшебна пръчка всичко моментално изчезва, а като давах всичко от себе си и резултата дойде на лице.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 55