Успешните хранителни добавки за отслабване: Мит или реалност?

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Здравословно отслабване със Slimcut

Мнениеот slimcutbg » 06 Юли 2016, 11:51

Здравейте, искаме да ви представим нов за нашия пазар продукт от серията хранителни добавки, подпомагащи контролирането на теглото и процеса на отслабването.

Ако целта ви е да контролирате или намалите теглото си и да живеете по-здравословно, да се чувствате енергични и изпълнени с живот, продуктите от серията Slimcut са подходящ партньор за вас

Програмата Slimcut е разработена на базата на 4 лесни стъпки, които се фокусират върху конкретни проблеми — оптимизиране на теглото, изгаряне на мазнините по време на тренировка, пречистване на организма от задържаната излишна вода и запазване на постигнатите резултати. Продуктите подпомагат храносмилането, стимулират изгарянето на мазнините и повишават тонуса и енергията ви.

Slimcut действа в синхрон с вашите усилия, без да причинява ненужен стрес. Съставките му са натурални, без ГМО, глутен или желатин, и са подходящи за вегетарианци и хора с лактозна непоносимост. Продуктите от гамата на Slimcut са богати на полифеноли, антиоксиданти и натурални екстракти с доказан ефект върху намаляването на теглото и размера на талията/ханша. С тях ще изпитвате по-дълго усещане за ситост, и можете да избегнете гладните пристъпи и да ограничите приема на нездравословни храни.

В съчетание с подходящи тренировки, това е удобен и здравословен начин да управлявате теглото си. Не забравяйте, че балансирана диета и спорт са задължителни изисквание за постигане на вашите резултати. Slimcut подпомага усилията ви и засилва ефекта им.

Изображение

Slimcut Dietstar е хранителна добавка под формата на капсули, която пиете в продължение на 30 дни. Тя подпомага храносмилането и намалява абсорбцията на мазнини от вашия организъм.

Slimcut Drainer Drink - разтворима напитка под формата на сашета. Разтворени в литър вода, те помагат за изчистването на излишната вода от организма. Може да консумирате дрениращата напитка, когато се появи апетит за сладки храни и между храненията.

Slimcut Fat Burner Drink е перфектен партньор за вашите тренировки. Разтворете едно саше в чаша вода и консумирайте преди физически активности - аеробика, фитнес, каране на колело, тичане в парка. Напитката подпомага изгарянето на мазнините и съдържа качествен L-carnitine.

Slimcut Weight Management е продукт, който се бори с йо-йо ефекта. Капсулите помагат да задържите постигнатите резултати, зареждат ви с енергия и ускоряват метаболизма. Този продукт можете да пиете след като сте минали 30-дневния курс на Slimcut Dietstar или друга програма за намаляване на теглото. Няма ограничение за продължителността - ако почувствате нужда, може да го приемате отново.

Всички продукти са изготвени от качествени натурални съставки. Ако имате съмнения относно съвместимостта им с други лекарствени средства или хранителни добавки, които консумирате, посъветвайте се с вашия лекар.

Повече информация за активните съставки и препоръчителни тренировъчни програми може да намерите на нашия сайт.

Ние сме насреща - ако имате въпроси относно серията Slimcut, ще ви отговорим тук в кратък срок.

Лек и енергичен ден от екипа на Slimcut България! http://www.slimcut.bg
slimcutbg

Re: ЛИКУИД ОФ - помага ли за отслабване?

Мнениеот niya_mazova » 29 Юни 2016, 13:05

svetlozara написа:Все пак този продукт е по-скоро деуретичен или иначе казано отводняващ. Има ефект, ако задържаните килограми са от вода и на така наречения воден целулит. :)

Как разбираш, че имаш подобно нещо, за да вземеш мерки?
niya_mazova

Re: Коя е най-ефективната добавка за отслабване? Споделете опит!

Мнениеот Pipilota » 20 Юни 2016, 13:00

иван иванов написа:Здравейте, аз ползвам Червен пипер на марката Bulgaricus, тъй като имам проблем с килцата, а нямам време много много за спорт. Бях изчел много статии и форуми за червения пипер и доста се чудих дали да си го поръчам, но реших да пробвам и не съжалявам. Няма моментално действие, но след време ефекта е УАУ.

Да, разбрахме за марката, която използваш. :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Re: Коя е най-ефективната добавка за отслабване? Споделете опит!

Мнениеот иван иванов » 20 Юни 2016, 11:38

Здравейте, аз ползвам Червен пипер на марката Bulgaricus, тъй като имам проблем с килцата, а нямам време много много за спорт. Бях изчел много статии и форуми за червения пипер и доста се чудих дали да си го поръчам, но реших да пробвам и не съжалявам. Няма моментално действие, но след време ефекта е УАУ.
иван иванов

Мнениеот svetlozara » 09 Юни 2016, 13:48

Все пак този продукт е по-скоро деуретичен или иначе казано отводняващ. Има ефект, ако задържаните килограми са от вода и на така наречения воден целулит. :)
svetlozara

Re: Хранителни добавки - за или против!

Мнениеот dessiblond » 07 Юни 2016, 16:05

Аз съм за. Това са витамини, аминокиселини, билки, минерали. Така можеш да набавиш на организма си много вещества, които му липсват. Безвредни са, не са като другите вещества, които са забранени като стероиди и подобни.
dessiblond

кленбутерол... Ниско кръвно

Мнениеот Пламен.Пенев » 12 Май 2016, 15:58

Здравейте. В момента съм в цикъл с кленбутерол и съм на 4 таблетки дневно, ноо кръвното ми започна да пада драстично. Някой имал ли е такива симптоми?
Пламен.Пенев

Мнениеот balsam » 20 Апр 2016, 14:30

Изпих една опаковка, но нямаше ефекта отслабване при мен :sad: .
balsam

Мнениеот Mon_ton » 18 Апр 2016, 15:13

black написа:През деня постоянно съм на крак и вечер като се прибирам краката ги усещам подути и изтръпнали. Дали да не пробвам и аз Ликуид? В този случай на подуване дали ще помогне?

Да, би трябвало да ти помогне, той е точно за подувания т.е. задържане на вода. Само че ако нямаш удобна тоалетна на работа имай едно на ум :)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот black » 15 Апр 2016, 10:30

През деня постоянно съм на крак и вечер като се прибирам краката ги усещам подути и изтръпнали. Дали да не пробвам и аз Ликуид? В този случай на подуване дали ще помогне?
black

ПредишнаСледваща

Назад към Хранителни добавки и биопродукти